Sevastova iekļūst Vimbldonas pamatturnīrā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova šodien nodrošināja vietu Vimbldonas pamatturnīrā, vēsta sacensību oficiālā mājaslapa.

Vimbldonas turnīra trešajā kvalifikācijas kārtā Sevastova šodien ļoti pārliecinoši ar 6-0 un 6-1 sagrāva Baltkrievijas tenisisti Darju Kustovu, tādejādi iekļūstot pamatturnīrā. Sevastova par iekļūšanu pamatturnīrā nopelnījusi 65 WTA pasaules ranga punktus.

Vimbldonas turnīra pirmajā kvalifikācijas kārtā mačā Sevastova ar 6-0, 4-6 un 6-3 pieveica Šanelu Šēfersi no DĀR, bet otrajā kvalifikācijas kārtā Latvijas tenisiste ar 6-3 un 6-1 uzvarēja Kseniju Palkinu no Kirgīzijas.

Pretinieci Vimbldonas pamatturnīra pirmajā kārtā Sevastova uzzinās rītdien, kad notiks pāru izloze, bet pamatturnīra sacensības sāksies pirmdien.

Šis ir jau otrais «Grand Slam» turnīrs pēc kārtas, kurā Sevastova iekļūst pamatturnīrā. Maijā Latvijas tenisiste iekļuva Francijas atklātā čempionāta pamatturnīrā, kur pirmajā kārtā zaudēja ungārietei Melindai Činkai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu