Sevastova Vimbldonas pamatturnīru uzsāks ar maču pret Bondarenko; otrajā kārtā iespējama tikšanās ar Venusu Viljamsu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova Vimbldonas turnīra pamatsacensībās debitēs ar maču pret ukrainieti Katerinu Bondarenko, noskaidrojās piektdien notikušajā izlozē.

Savukārt otrajā kārtā šī pāra uzvarētāja tiksies ar vienu no galvenajām favorītēm amerikānieti Venusu Viljamsu, kura izlikta ar trešo numuru, vai Stefāniju Vegelu no Šveices.

WTA pasaules rangā šobrīd Sevastova atrodas 126.vietā, bet Bondarenko ieņem 74.vietu. Abas tenisistes līdz šim savā starpā nav tikušās.

Turnīra pamatsacensību izspēle sāksies pirmdien.

Jau ziņots, ka Sevastova sacensības uzsāka no kvalifikācijas, kur izcīnīja trīs uzvaras. Kvalifikācijas pirmās kārtas mačā Sevastova ar 6-0, 4-6, 6-3 pieveica Šanelu Šēfersi no DĀR, otrajā kārtā ar rezultātu 6-3, 6-1 uzvarēja Kseniju Palkinu no Kirgīzijas, bet trešajā ar 6-0, 6-1 pieveica Darju Kustovu no Baltkrievijas.

Par iekļūšanu Vimbldonas pamatturnīrā Sevastova jau nopelnījusi 65 WTA ranga punktus.

Sevastova "Grand Slam" turnīru kvalifikācijā piedalījās ceturto reizi. Iepriekš viņa piedzīvoja zaudējumu pirmajos mačos gan pagājušā gada Vimbldonas čempionātā, gan šī gada Austrālijas atklātā tenisa čempionātā. Savukārt pagājušajā mēnesī latviete pārvarēja Francijas atklātā čempionāta kvalifikāciju un pamatsacensību pirmajā mačā zaudēja ungārietei Melindai Činkai.

Vimbldonas turnīrā šogad plānojuši startēt trīs Latvijas tenisisti. Sevastova piedalīsies sieviešu vienspēļu sacensībās, Ernests Gulbis dalību vīriešu vienspēļu turnīrā sāks no pamatsacensībām, bet Līga Dekmeijere pārī ar Viktoriju Kutuzovu no Ukrainas startēs sieviešu dubultspēļu turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu