Dziedātājs Sīls izdod koncertierakstu DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas izdevniecības «Warner Music» apgādā CD/DVD formātā klajā nācis dziedātāja Sīla (Seal) koncertieraksts «Soul Live».

Sīla DVD ierakstā «Soul Live» ietverts viņa koncerts orķestra pavadījumā Čikāgā. Dziedātājs izpilda soulmūzikas klasikas skaņdarbus no jaunākā albuma «Soul», kā arī savus neaizmirstamos hitus — «Kiss From A Rose» un «Crazy».

Pilns Sīla CD/DVD iekļauto dziesmu saraksts:

1. «A Change Is Gonna Come»
2. «I Can’t Stand The Rain»
3. «It’s A Man’s Man’s Man’s World»
4. «Knock On Wood»
5. «If You Don’t Know Me By Now»
6. «I’ve Been Loving You Too Long»
7. «Here I Am (Come and Take Me)»
8. «People Get Ready»
9. «Stand By Me»
10. «Kiss From A Rose»
11. «Crazy»

Sīla DVD skatāmas arī trīs akustiskās versijas dziesmai «If You Don't Know Me By Now», «A Change Is Gonna Come» un «It’s A Man’s Man’s Man’s World», kas tapušas kopā ar leģendāro producentu Deividu Fosteru, kā arī ekskluzīva abu mūziķu intervija.

Londonā dzimušais dziedātājs uz britu house mūzikas skatuves debitēja 1990. gadā kā vokālists un līdzautors tā laika tehno zvaigznes Adamski hitam «Killer», kam sekoja Sīla debijas singls «Crazy», aizsākot dziedātāja veiksmīgo starptautisko karjeru. Sīla viegli piesmakušais baritons kļuvis par zīmolu tādos hitos kā «Prayer for the Dying», «Kiss From a Rose» un «Don’t Cry».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu