Dziedātājs Maikls Bublē izdod koncertierakstu DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas izdevniecības «Warner Music» apgādā CD/DVD formātā klajā nācis Maikla Bublē «Michael Bublé Meets Madison Square Garden».

Maikla Bublē DVD ierakstā iekļauta kanādiešu dziedātāja uzstāšanās vēsturiskajā Ņujorkas koncertzālē «Madison Square Garden», kas noslēdza viņa divus gadus ilgušo koncertturneju. Kluba atmosfērā ieturētajā koncertā Maikls Bublē izpilda Leonarda Koena dziesmu «I’m Your Man», klasisko «Me And Mrs. Jones», Fredija Merkūrija «Crazy Little Thing Called Love», paša sarakstīto hitu «Home» un citus skaņdarbus. Ierakstā arī skatāma Bublē emocionālā atgriešanās slavenajā džeza klubā «Blue Note Club», kur pirms sešiem gadiem viņš sniedza savus pirmos koncertus, kā arī iemūžināti sirsnīgi mirkļi pirms koncerta kopā ar ģimeni un grupas biedriem.

Pilns Maikla Bublē CD/DVD iekļauto dziesmu saraksts:

1. «I’m Your Man»
2. «Me And Mrs. Jones»
3. «Call Me Irresponsible»
4. «I’ve Got The World On A String»
5. «Lost»
6. «Feeling Good»
7. «Home»
8. «Everything»
9. «Crazy Little Thing Called Love»
10. «A Song For You»

CD formātā iekļautas 10 koncertā izpildītās dziesmas. DVD formātā pievienoti arī ekskluzīvi ieraksti — divas jaunas dziesmas, kas, iespējams, tiks iekļautas jaunajā albumā (kaverversijas klasiskajam skaņdarbam «Stardust», ko Bublē izpilda a cappella versijā kopā ar «Naturally 7», un «You’re Nobody Till Somebody Loves You»).

Maikla Bublē pēdējais CD albums «Call Me Irresponsible» iznāca 2007. gadā un saņēma «Grammy» balvu. Viņa 2003. gada albums «It’s Time» visā pasaulē pārdots sešos miljonos eksemplāru un sasniedzis rekordu kā albums, kurš visilgāko laiku — divus gadus — pabijis ASV «Billboard Traditional Jazz» topā. Pašlaik dziedātājs kopā ar producentu Deividu Fosteru un Bobu Roku strādā pie jauna albuma, kura iznākšana paredzēta jau šoruden.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu