«Deep Insight» pirms «Fonofesta» prezentē videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divas nedēļas pirms uzstāšanās «Fonofestā», Somijas roka apvienība «Deep Insight» laiž klajā videoklipu dziesmai «Dangerous», kas ir grupas otrais singls no albuma «Sucker For Love», informē Jānis Sildniks.

Pirmais videoklips dziesmai «Rock With My Band» ļoti ātri iekaroja Somijas radio topus un iekļuva vairāku mūzikas kanālu rotācijā, kam sekoja Eiropas koncerttūre, tajā iekļaujot arī Latviju — Cēsu «Fonoklubu».

Emocionālā roka stilu «Deep Insight» pārstāv kopš 2002. gada, kad klajā nāca viņu pirmais studijas albums — «Ivory Tover». Kopš tā brīža «Deep Insight» izdevuši trīs pilna apjoma albumus, trīs videoklipus un nospēlējuši vairāk nekā 300 koncertus 20 valstīs, aptverot Eiropu, Krieviju un Ameriku. Nozīmīgs punkts grupas vēsturē noteikti bija divus mēnešus garā koncertturneja kopā ar pazīstamo grupu «The Rasmus». Arī Latvijā «Deep Insight» nav jauns vārds, jo pēc uzstāšanās «Fonofestivālā» un vietējos klubos savu fanu pulku somu puiši iekarojuši arī šeit. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu