Samoilovs/Sorokins PČ pieveic Ķīnas duetu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Pirmo uzvaru pasaules čempionātā pludmales volejbolā šodien izcīnīja Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins, vēsta sacensību mājaslapa.

Latvijas pāris, kuri sacensībās izlikti ar 31. numuru, G apakšgrupas otrajā mačā ar 2-0 (26:24 un 21:15) pieveica ķīniešus Liņjiņu Sju/Dzjalu Li, kas izsēti ar septīto numuru.

Kā ziņots, G apakšgrupas pirmajā spēlē piektdien Samoilovs/Sorokins ar 0-2 (17:21 un 16:21) piekāpās ar 18. numuru izsētajiem Vācijas bīčvolejbolistiem Sebastjanam Dollingeram/Mišam Urbackam.

G apakšgrupas pēdējā mačā Latvijas pāris otrdien tiksies ar Arēnu Kadjē/Martinu Rīderu no Kanādas, kuri izsēti ar 42. numuru.

Jau ziņots, ka vīriešu sacensībās otrs Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Lauris Iecelnieks, kas turnīrā izlikti ar 38. numuru un spēlē K apakšgrupā, pirmajā mačā ar 2-1 (17:21, 23:21 un 17:15) pieveica francūžus Andiju un Kevinu Sesus, kuri izsēti ar 11. numuru.

Nākamajā mačā Pļaviņš/Iecelnieks šodien tiksies ar norvēģiem Jēri-Andrē Kjemperūdu un Vēgaru Hoidalenu, kas izsēti ar 14. numuru. Bet apakšgrupu turnīru Latvijas pāris noslēgs otrdien ar spēli pret venecuēliešim Faridu Mussu/Džeksonu Enrikesu, kuri turnīrā izlikti ar 35. numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu