Rupji lamājoties, vari kļūt impotents!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Šādu atklājumu veikuši Jekaterinburgas Ekoloģiskās izdzīvošanas un drošības centra pētnieki. Viņiem izdevies noskaidrot tradicionālo krievu lamuvārdu patieso izcelsmi un eksperimentāli pierādīt, ka lamāšanās negatīvi ietekmē dzīvus organismus.

Zinātnieks preses konferencē pastāstījis, ka lamuvārdi patiesībā ir senu auglības rituālu teksti, kurus krievu vīrieši lietojuši «dzīvības spēku» izsaukšanai. «Šos vārdus drīkstēja lietot tikai 16 dienas gadā. Pārējā laikā to izrunāšana bija stingri aizliegta.»

«Ja vīrieši bez vajadzības lieto šos vārdus, viņi lēnām, bet nenovēršami kļūst impotenti. Savukārt, ja necenzētus vārdus lieto sieviete, viņa pamazām pārvēršas vīrietī,» atklājuši zinātnieki.

Lai pierādītu savu hipotēzi, zinātnieki ļoti rupji lamājuši trauku ar ūdeni, bet pēc tam ar nozākāto šķidrumu aplaistījuši kviešu graudus. Kontrolei citi graudu paraugi laistīti ar garīdznieka svētītu un parastiem lamuvārdiem nogānītu ūdeni.

«Graudi, kurus laistījām ar «lamāto» ūdeni, uzdīga tikai 48% gadījumu, ar viegli «lamāto» — 53%, bet svētītā ūdens slacinātie graudi uzdīga 93% apmērā. Šausmas pārņem, iedomājoties, kādus procesus mēs lamājoties izraisām organismā,» paziņojis kāds pētnieks.

Gadījumi, kad zinātnieki pieļauj stipras gānīšanās lietderību, esot «dzimšanas spēka izsaukšana» ekstremālos apstākļos, kā arī visspēcīgo krievu «mātesvārdu» izmantošana par kara ieroci. «Īsti rupjš «mats» jāpietaupa kā pēdējā patrona — brīdim, kad citu ieroču vairs nav. Jāatceras arī, ka lamuvārdi būtiski paātrina informācijas pārraidi,» apgalvo zinātnieks. Viņaprāt, cilvēka organismam viskaitīgākā ir lamāšanās krievu valodā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu