«Second Sun» <i>live</i> «Club Essential» 10. jūlijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 10. jūlijā, kluba «Essential» Lielajā zālē uzstāsies «Second Sun». Visā pasaulē slavenais DJ duets Latvijā uzstāsies nu jau trešo reizi. 2007. gadā kluba «Essential», kā arī 2008. gadā «Essential Knockout» festivāla apmeklētājiem bija iespēja izbaudīt neatkārtojamo «Second Sun» uzstāšanos. Antoine balss skanējums un atraktīvā performance, ko papildina Adam virtuozais mūzikas pavadījums, spēj iekustināt jebkuru viņu koncerta apmeklētāju, informē pasākuma pārstāve.

Kanādā, Monreālā, dzimušos māksliniekus — Antoine un Adam — atklāja pasaules slavenais DJ Paul Van Dyke, kad viņš saņēma viņu pirmā skaņdarba «Emipre» kopiju leģendārajā klubā «Twilo» Ņujorkā. Viņš ne tikai uzaicināja pievienoties jaunos māksliniekus viņa leiblam «Vandit», bet arī sadarbojās ar viņiem singla «Crush» tapšanā, kas vēlāk tika iekļauts Paul Van Dyke albumā «Reflections». Singls ātri vien iekaroja trance mūzikas topu pirmās vietas. Albums «Reflections» ieguva «Grammy» nomināciju un daudzie zem leibla «Vandit» izdotie singli nostiprināja «Second Sun» kā kvalitatīva un veiksmīga trance DJ dueta pozīcijas.

2006. gadā «Second Sun» remiksēja «Queen» leģendāro kompozīciju «Another One Bites The Dust», kas kļuva par spēcīgāko skaņdarbu slavenajā «Winter Music Conference». Sekoja remiksi tādām zvaigznēm kā Sander Kleinenberg & «The Shapeshifters» un zīmolam «Ministry of Sound», «Toolroom» un «Ultra Records». Ievērības cienīgs bija arī remiks Sharam hitam «Party All The Time». 2008. gadā māksliniekus, kas vēlējās, lai «Second Sun» remiksē viņu ierakstus, papildināja arī pārstāvji no rokmūzikas aprindām — «30 Seconds To Mars» ar singlu «A Beautiful Lie» («Virgin/EMI»).

Katru nedēļu «Second Sun» sniedz šovus un grandiozus koncertus visā pasaulē. Viņi uzstājušies tādos festivālos kā «Global Gathering» (UK), «Ultra Music Festival» (US), «Gatecrasher Summer Soundsystem» (UK), «Planet Love» (Īrija), «the South American Music Conference» (Argentīna & Ekvadora), «Nocturnal Wonderland» (US), «The Summer Dance Festival» (Kolumbija), «HMF» (Brazīlija) un «Bal en Blanc» (Kanāda), nemaz nerunājot par uzstāšanos neskaitāmos klubos visā pasaulē.

Jauns gads — jauna mūzika! «Second Sun» jaunais singls «Golden», kas iznācis «Ultra Records» paspārnē, apvieno sevī gan latīņu ģitāras ritmus, gan repu un pat tehno. Esiet gatavi pieredzēt visu šo mūzikas stilu netveramo ietekmi jau 10. jūlijā! «Second Sun» fani Ņujorkā, Londonā, Berlīnē, Meksikā, Maiami un neskaitāmās citās pasaules vietās nevar kļūdīties.

Uz tikšanos jau 10. jūlijā kluba «Essential» Lielajā zālē. Starts plkst. 23.00. Publiku iesildīs Roland Privert un Al Dee.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu