Barselonas Olimpiādes bronzas medaļas ieguvējs Bajisa arestēts par savas sievas sašaušanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par savas sievas sašaušanu apcietināts etiopiešu bijušais garo distanču skrējējs Fita Bajisa, sestdien apstiprināja Etiopijas policijas departaments.

36 gadus vecais vieglatlēts, kurš 1992.gada Barselonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļu 5000 metru skrējienā tika atrasts tikai dažas stundas pēc Etiopijas galvaspilsētas Adisabebas piepilsētā Alemgenā notikušā uzbrukuma.

Kā ziņo vietējā prese, Bajisa un viņa sieva nav spējuši sadalīt ģimenes nekustamos īpašumus, un galu galā viņš dzīvesbiedrei uzbrucis ar šaujamieroci.

Policija sarunā ar aģentūru AFP atteicās šo incidentu sīkāk komentēt, tomēr, kā ziņo vietējais laikraksts, laulātais pāris, kuram ir pieci kopīgi bērni, bijis iesaistīts tiesas darbos par pirmsskolas izglītības iestādes īpašumtiesībām.

Bajisas sieva, kuras vārds netiek izpausts, ievietota vienā no Adisabebas slimnīcām, un viņas veselības stāvoklis šobrīd ir stabils.

Bajisa savas sportista karjeras briedumā arī izcīnīja sudraba medaļu Tokijā notikušajā 1991.gada pasaules vieglatlētikas čempionātā. Savukārt 2000.gada Sidnejas olimpiskajās spēlēs, kas ir līdz šim pēdējās sacensības, kurās Bajisa piedalījies, viņš 5000 metru distancē ierindojās ceturtajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu