Sevastova/Klafnere zaudē Bādgašteinas turnīra pirmajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova pārī ar austrieti Melaniju Klafneri šodien piedzīvoja zaudējumu Bādgašteinas WTA «International» sērijas turnīra dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā.

Sevastova/Klafnere pirmās kārtas mačā ar 2-6 un 6-7 (5:7) atzina vācietes Sandras Klēzeles un slovākietes Ļenkas Tvaroskovas pārākumu.

Par spēlēšanu pirmajā kārtā Sevastova un Klafnere katra nopelnīja pa vienam punktam WTA dubultspēļu rangā.

Kā ziņots, Sevastova šajā turnīrā piedalīsies arī vienspēlēs, kur pirmajā kārtā spēkosies ar mājinieci Sibilu Bammeri, kura izlikta ar trešo numuru.

Abas tenisistes līdz šim savā starpā nav tikušās. Sevastova pašlaik WTA pasaules rangā ir 99. vietā, kas ir augstākā viņas karjerā, bet Bammere ieņem 31. vietu.

Svētdien Bammere triumfēja Prāgas WTA «International» sērijas turnīrā, finālmačā ar 7-6 (7:4) un 6-2 pieveicot Frančesku Skjavoni no Itālija, līdz ar to Bammeres un Sevastovas mačs nenotiks ātrāk par otrdienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu