Mana pirmā reize

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Mēs esam divas nepieredzējušas meitenes, un mums abām ir draugi. Zēni izturas ļoti maigi, un mēs gribam ne tikai skūpstīties un turēties rociņās. Bet mēs baidāmies, jo mums ir 13 gadu, viņiem — 16. Viņi labprāt vēlētos tikt pie mums gultā. Šī problēma ir arī citām mūsu klases meitenēm.»

«Es (16) pazīstu savu draudzeni jau pāris nedēļu un esmu totāli iemīlējies. Kad es viņu skūpstu un kļūstu kaislīgs, viņa izturas kaut kā izklaidīgi. Es labprāt gulētu ar viņu, nezinu tikai, kā. Tā būtu mana pirmā reize. Ja viņa sāktu pretoties, es justos kā idiots.»

«Nesen es pirmo reizi gulēju ar draudzeni, bet tā bija vistīrākā izgāšanās, man lāgā nesanāca. Draudzene teica, ka tas nekas, bet man visu laiku par to jādomā, un es baidos, ka sabojāšu arī otro reizi.»

«Jau četrus mēnešus esmu kopā ar savu draugu, un mēs viens otru ļoti mīlam. Kad satiekamies, skūpstāmies manā gultā. Pēdējo reizi viņš uzmanīgi attaisīja manu bikšu pogu un pārklāja manu vēderu ar skūpstiem. Man kļuva pavisam karsti, sirds sitās kā negudra, viss notika pārāk ātri. Es klusi pateicu nē un sāku viņu kaislīgi skūpstīt, lai aizkavētu darboties tālāk. Man ir bail viņam pateikt, ka es vēl negribu. Vai man izšķirties par šo soli un gulēt ar viņu? Vai arī teikt patiesību un riskēt, ka viņu zaudēšu?»

«No drauga uzzināju, ka viņš jau ir bijis kopā ar vienu vai divām meitenēm. Kādēļ viņš man meloja? Es domāju, ka mēs TO mācīsimies darīt abi kopā, bet tagad man ir bail izblamēties.»

«Vai man ar viņu jāguļ? Vai man viņam jāatdodas pilnībā un jāiet tālāk, nekā līdz šim esmu uzdrošinājusies? Šis jautājums nodarbina meitenes jau simtiem gadu.» 

-------------------

vins.vina@apollo.lv


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu