Diaza satiekas ar Leonardo di Kaprio un Džūdu Lovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Izskatās, ka Kameronai Diazai Londonā nemaz nav garlaicīgi — viņa vienlaikus satiekas ar Leonardo di Kaprio un Džūdu Lovu, vēsta «[s:25873]». Aktrise nesen izšķīrās ar britu modeli Polu Skalforu, bet nu skrien uz randiņiem ar diviem uzreiz.

Sestdien 36 gadus vecā Holivudas aktrise izklaidējās ar Leonardo di Kaprio, kas tikko izšķīries no modeles Baras Rafaelli. Abi devās uz Londonas ekskluzīvo klubu «Maddox». Aculiecinieks vēsta, ka abi bijuši ļoti atbrīvoti un jautri viens otra kompānijā un Leonardo cienājis Kameronu ar šampanieti. Pirms došanās uz klubu ar draugiem 34 gadus vecais di Kaprio bija aizvedis dāmu vakariņās uz biedru klubu «Shoreditch House».

Ap trijiem naktī viņi devās uz di Kaprio īrētajiem Naitsbridžas apartamentiem, lai turpinātu ballīti. Leonardo pašlaik uzturas Londonā, kur uzņem filmu «Inception», un Kamerona esot redzēta apciemojam viņa apartamentus jau visu nedēļu. Viņi ar draugiem jokojot, ka abi spēlē šahu.

Savukārt svētdien Kamerona jau pavadīja laiku ar savu filmas «The Holiday» partneri Džūdu Lovu (36). Abi klubā izklaidējušies līdz rīta gaismai, līdz Diaza pametusi klubu pa galveno ieeju, kamēr Džūda izlavījies pa sētas durvīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu