Gulbis/Tursunovs iekļūst Indianapolisas turnīra pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis pārī ar krievu Dmitriju Tursunovu aizvadītajā naktī pārvarēja Indianapolisas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra dubultspēļu otro kārtu, iekļūstot pusfinālā.

Otrās kārtas, kas vienlaikus bija arī ceturtdaļfināls, mačā Gulbis/Tursunovs ar 6-4, 4-6 un 10-8 pieveica ASV tenisistus - Džeimsu Čeretāni un Trevisu Retenmeieru.

Par ceturtdaļfināla pārvarēšanu katram no tenisistiem pienākas 90 ATP dubultspēļu ranga punkti.

Pusfinālā Gulbja un Tursunova pretinieki būs amerikānis Sems Kverijs un Pakistānas tenisists Aisams Ulhaks Kureši.

Kā ziņots, dubultspēļu pirmajā kārtā Gulbis/Tursunovs ar 6-3, 3-6 un 11-9 sīvā cīņā pieveica ar trešo numuru izliktos amerikāņus Eriku Butoraku un Skotu Lipskiju.

Jau ziņots, ka Indianapolisas turnīra vienspēļu sacensībās Gulbis turpināja savu jau gandrīz gadu ilgo neveiksmju sēriju, 25. turnīrā pēc kārtas nespējot tikt tālāk par otro kārtu.

Šoreiz latvietis izstājās jau pirmajā kārtā, ar 2-6 un 3-6 pārliecinoši zaudējot Francijas sportistam Markam Žikēlam, kas turnīrā izlikts ar septīto numuru.  Līdz ar to Gulbis vienspēļu turnīru noslēdza bez izcīnītajiem ATP ranga punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu