Gulbis/Tursunovs tiek Indianapolisas turnīra finālā

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Ernests Gulbis pārī ar krievu Dmitriju Tursunovu šodien spēlēs Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) Indianapolisas dubultspēļu turnīra finālā, informē sacensību rīkotāji.

Aizvadītajā naktī pusfinālā Gulbis/Tursunovs ar 1-6, 6-2 un 10-8 uzvarēja amerikāņa Sema Kvereja un Pakistānas tenisista Aisama ul Haka Kvereši duetu.

Finālā Gulbis/Tursunovs spēlēs pret dubultspēļu turnīra galvenajiem favorītiem Ešliju Fišeru un Džordanu Keru no Austrālijas, kuri turnīrā ir izlikti ar pirmo numuru.

Tiekot finālā, Gulbis, tāpat kā viņa pārinieks, jau ir nopelnījis 150 reitinga punktus dubultspēļu rangā un garantējis 6625 ASV dolāru lielu naudas balvu no 450 000 ASV dolāru lielā kopīgā naudas balvu fonda.

Jau ziņots, ka vienspēlēs Gulbis Indianapolisā izstājās pēc zaudējuma pirmajā kārtā.

Nākamajā nedēļā Gulbis startēs turnīrā Losandželosā, kur pirmajā kārtā tiksies ar Taivānas tenisistu Jen Hsun Lu. Arī Losandželosā Gulbis kopā ar Tursunovu piedalīsies dubultspēļu cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu