Vīriešu kūrorta romāni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

Vīrs vēlas, lai jūs ļaujat viņam atpūsties vienatnē. Atlaidiet viņu — tas palīdzēs jūsu laulības stiprināšanai.

Vēl nesen uzskatīja, ka kūrorta romāni ģimenes dzīvei dod tikai ļaunumu. Sievas baidījās savus vīrus vienus laist atvaļinājumā. Ja tas tomēr notika, bija pieņemts pēkšņi ierasties pie laulātā drauga, lai viņu varētu pieķert neuzticībā…

Īstenībā runas par romantiskas uzdzīves sekām ir pārspīlētas — tas reti noved pie laulības šķiršanas. Daudz bīstamāks ir atvaļinājums, ko vīrs un sieva pavada kopā.

Kopīgi pavadīts atvaļinājums ir daudz bīstamāks

Tieši pie šāda secinājuma nonākuši ģimenisko attiecību speciālisti. Pēc ekspertu pētījumu rezultātiem, katram trešajam pārim kopīgi pavadītais atvaļinājums beidzas ar šķiršanos.

Kas notiek starp laulātajiem ilgi gaidītā atvaļinājuma laikā? Viņi beidzot viens pret otru ir aci pret aci. Vairākums mūsdienu cilvēku dzīvo tik saspringtu dzīvi, ka viņiem nav laika aprunāties ar saviem tuvākajiem cilvēkiem. Darbs, mājas uzkopšana, veikali, remonts, mašīnas — tas viss aizņem dārgo laiku un neatstāj ne brīdi, lai mierīgi aprunātos.

Bet atvaļinājumā šā brīvā laika ir papilnam. Beidzot viņi ir kā sasieti kopā visas 24 stundas diennaktī. Un tad sākas pats interesantākais! Laulātie it kā no jauna iepazīst viens otru. «Un šis garlaicīgais īgņa ir mans vīrs?» vai «Šī tukšā pļāpa ir mana sieva?» Un tā vietā, lai baudītu kūrorta paradīzes jaukumus, viņi sāk viens otram vienkārši «piesieties».

Atpūta, apģērbs, nauda, serviss

Par ko tad viņi uztraucas?

1. vietā ir kaislīgie strīdi par to, ar ko atvaļinājuma laikā jānodarbojas. Piemēram, sieva vēlas braukt visās iespējamajās ekskursijās, bet vīram pietiek ar alus pudeli, ko var iztukšot jūras krastā. Vai vēl viens piemērs — sieva vēlas izskriet visus apkaimes veikalus un pārmet vīram, ka viņš var visu dienu dzenāt biljarda bumbas.

2. vietā — strīdi par apģērbu. Daudzi vīrieši ir gatavi doties atpūsties tikai šortos un kļūst pikti, ja sieva ņem līdzi veselu somu kaudzi ar apģērbiem.

3. vietā ir vīru skopums, kuri trīc par katru lieki izdotu naudu.

4. — strīdi par tūrisma firmām vai hoteļiem, ko izvēlējies viens no laulātajiem.

Un tikai 5. vietā ir flirts, vīra vai sievas neuzticība.

Kūrorta romāni var beigties laimīgi

Daudzos gadījumos vīra un sievas atšķirtība labi ietekmē ģimenes dzīvi. Ja pat viens no laulātajiem kūrortā ir sagrēkojies, ģimenes ligzdiņā viņš atgriezīsies atpūties, vainīgs, noilgojies un bagāts ar jauniem iespaidiem. Un tas kaut uz īsu brīdi atdzīvinās jūsu laulības dzīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu