Krīgers: nav svarīgi, kuras ministrijas, bet puse no tām jālikvidē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kā minimums pusi no visām ministrijām būtu jālikvidē, turklāt nav svarīgi, kuras no 14 esošajām ministrijām vairs nebūtu. Tā uzskata Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības vadītājs Pēteris Krīgers.

«Puse ministriju nav vajadzīgas. Nav svarīgi likvidēt tādu vai šitādu. Par to nav vērts diskutēt. Vismaz pusi un to pavadošās iestādes var likvidēt,» sarunā Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā» sacīja Krīgers.

Viņš norādīja, ka no nodokļiem budžets pildās, savukārt valsts tēriņi saglabājas divu iepriekšējo gadu līmenī: «Valsts turpina tērēt tāpat kā pirms gada, neraugoties uz realitāti.»

Runājot par ministriju likvidēšanu, Krīgers sacīja, ka tam jābūt lielam politisko partiju lēmumam. «Nevar teikt, ka šo [ministriju], redz, nevar. Var atgriezties pie ministriju modeļa, kas bija 2000. gada sākumā,» pauda Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības vadītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu