Dienas laikā fotoradars vienā vietā fiksē 2609 pārkāpumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Pirmdien uz autoceļa Rīga–Jūrmala fotoradars fiksējis rekordlielu Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēju skaitu — 2609 autovadītāji bija ignorējuši ātrumu ierobežojošo zīmi, kas izvietota autoceļa remontdarbu posmā pie Piņķu pārvada, portālam «Apollo» pavēstīja Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa.

«Autobraucējiem jāsaprot, ka ātruma ierobežojums šajā vietā noteikts tāpēc, ka ceļa posms pašlaik ir paaugstinātas bīstamības zona. Tajā tiek veikti būvdarbi, un tikai ātruma samazinājums var garantēt pašu autobraucēju, viņu pasažieru, kā arī cilvēku, kas strādā brauktuves rajonā, drošību,» norāda  Satiksmes uzraudzības biroja priekšnieka pienākumu izpildītāja Vineta Mistre.

Šajā satiksmes posmā diemžēl ātruma ierobežojums tiek pārkāpts sistemātiski, taču pašlaik situācija jau kļūst bīstama un nekontrolējama.

Ātruma kontrolei un uzraudzībai šajās dienās un turpmāk pie Piņķu pārvada uz Jūrmalas šosejas uzstādīts fotoradars, kurš fiksēs visus pārkāpējus. Pēc tam fotoradara datus izvērtēs Satiksmes uzraudzības biroja darbinieki.

Mistre pieļāva, ka jau no minētajiem vienas dienas 2609 pārkāpējiem lielākā daļa tiks sodīta ar reāliem naudas sodiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu