«Sunny Melody» tuvākā muzikālā programma

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Sunny Melody» jūs gaida saule un sirsnība. Nedaudz noslēpumaina romantisma un neizmērojama apetīte uz dzīvi. Nebeidzams pozitīvisms un patiesa aizrautība…

  • Muzikālajā programmā 29. jūlijā un 5. augustā plkst. 20.00 skanēs «Lullabies melodijas», kuras spēlēs DJ Klāss Vāvere. Šis ir īsts noskaņas vakars, kur tiks atskaņotas arī šūpuļdziesmu sērijas «nepublicētie arhīvi».
  • 31. jūlijā plkst. 21.00 «Sunny Melody» uzstājas grupa «Very Cool People». Tā ir instrumentālās mūzikas grupa, kura spēlē jazz-funk, fusion un groove-jazz mūziku. Auditorija, kurai domāta «Very Cool People» mūzika, nav tikai jazz mūzikas cienītāji un mūziķi, bet arī cilvēki, kuriem iepriekš nav bijusi saskarsme ar jazz vai fusion. «Very Cool People» cenšas sarežģītu un nopietnu mūziku padarīt viegli uztveramu un saprotamu jebkuram cilvēkam. «Very Cool People» spēlē Elvija Grafcova orģinālmūziku un mūziku, kāda pašlaik ir aktuāla džeza mūzikas pasaulē. Grupa savā mūzikā iekļauj dažādus hip-hop, rock, funk un soul mūzikas elementus. «Very Cool People» skanējumu papildina, arī izmantojot dažādus netipiskus instrumentus un efektus.
  • Savukārt 7. augustā plkst. 21.00 uzstāsies grupa «S.P.B.» jeb «Smaragda pilsētas burvji», kas dibināta 2006. gada rudenī. Grupas līdzšinējie trīs singli — «Pearl Tears», «Poet» un «Feeling Behind» — iekarojuši topu virsotnes dažādās radio stacijās. Tās sastāvā spēlē Jānis Aišpurs (balss, ģitāra), Normunds Lukša (ģitāra), Ingars Viļums (bass), Artūrs Eglītis (otra balss un klavieres) un Andris Buiķis (bungas). Uz jautājumu, kas tad viņi īsti ir, grupas dalībnieki atbild: «Trīs maģistri, inženieris un ģēnijs...» Un tas nav melots!

Trešdienās ieejas maksa: Ls 2,99 (pērkot kokteili, bez maksas), savukārt piektdienās — Ls 5. Komplementā — glāze šampanieša.

Piedāvājam arī īpašo «Sunny Melody» draugu komplektu — galdiņš piecām personām ar uzkodām un šampanieti — tikai Ls 25.

Bāra «laimīgā stunda» uzreiz pēc koncerta, kad, pērkot vienu kokteili, otru saņem bez maksas.

Biļetes var iegādāties «Biļešu servisā», restorānā «Sunny», kā arī pirms koncerta bārā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu