Gulbis otrajā kārtā zaudē Safinam

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Latvijas tenisists Ernests Gulbis aizvadītajā naktī Losandželosas turnīra vienspēļu otrajā kārtā atzina krieva Marata Safina pārākumu, kārtējo reizi nespējot tikt tālāk par turnīra otro kārtu, informē rīkotāji.

Fotogalerija

Safins, kuram šī ir pēdējā sezona profesionālajā tenisā, uzvarēja trīs setos ar 2-6, 6-3 un 6-4. Ar astoto numuru izliktais Krievijas tenisists trešā seta sākumā nonāca zaudētājos ar 0-2, taču tad divas reizes lauza Gulbja servi, atgūstot vadību, ko veiksmīgi nosargāja.

Safins trešo reizi pēc kārtas iekļuvis Losandželosas turnīra ceturtdaļfinālā, kur tiksies ar sacensību galveno favorītu Tomiju Hāsu no Vācijas, kurš ir izlikts ar pirmo numuru.

Gulbis par līdzdalību vienspēļu turnīrā nopelnīja 20 reitinga punktus un 9590 ASV dolāru naudas balvu no kopējā 630 550 ASV dolāru lielā balvu fonda.  

Izstājoties no vienspēļu turnīra, Gulbis spēlēšanu Losandželosā turpinās dubultspēlēs, kur trešdien kopā ar Dmitriju Tursunovu no Krievijas pārvarēja pirmo kārtu, divos setos ar 6-2 un 6-4 pārspējot Bruno Soarešu (Brazīlija) un Kevinu Uljetu (Zimbabve).

Sacensību otrajā kārtā Gulbim/Tursunovam būs jāspēlē pret Denisu Istominu (Uzbekistāna) un Leonardo Maijeru (Argentīna). Spēle gan ir zem jautājuma zīmes, jo Tursunovs muguras sāpju dēļ trešdien nespēja pabeigt savu vienspēli pret Karstenu Balu no Austrālijas.

Jau ziņots, ka Gulbis/Tursunovs iepriekšējā nedēļā uzvarēja Indianapolisas dubultspēļu turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu