Gulbis Vašingtonas turnīra pirmajā kārtā pret Kevinu Kimu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis Vašingtonas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra pirmās kārtas mačā tiksies ar ASV tenisistu Kevinu Kimu, noskaidrojās notikušajā izlozē.

Bet otrajā kārtā šī pāra uzvarētājs spēkosies ar Čehijas tenisistu Tomašu Berdihu, kas šajā turnīrā būs izlikts ar astoto numuru.

ATP pasaules rangā Gulbis patlaban ieņem 62. vietu, bet Kims atrodas 91. vietā. Līdz šim abi tenisisti savā starpā tikušies vienu reizi - šīgada Indianvelsas «1000 Series» turnīra pirmās kārtas mačā 12. martā Gulbis uzvarēja ar 6-3 un 6-4. Bet ar Berdihu Latvijas tenisists līdz šim nav spēlējis.

Par pirmās kārtas pārvarēšanu tenisisti saņems 20 punktus ATP vienspēļu reitingā.

Vašingtonas turnīrā šogad ar pirmo numuru būs izlikts amerikānis Endijs Rodiks. Otrais numurs ticis Argentīnas tenisistam Huanam Martinam del Potro, bet ar trešo numuru būs izsēts francūzis Žo Vilfrīds Tsonga.

Kā ziņots, šonedēļ Gulbis piedalījās Losandželosas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā, kur vienspēļu sacensību pirmajā kārtā ar 7-5 un 6-2 uzveica Taivānas tenisistu Jenu-Hsunu Lu, bet otrajā kārtā ar 6-2, 3-6 un 4-6 zaudēja krievam Maratam Safinam, kas Losandželosas turnīrā izlikts ar astoto numuru.

Gulbis jau 26 turnīros pēc kārtas nav spējis pārvarēt otro kārtu. Neveiksmju sērija sākās vēl 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs augustā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu