Viņš — viens, viņas — daudzas. Vai tas ir labi?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Vīriešiem patīk viss jaunais un atšķirīgais. Viņi tā ir uzbūvēti. Vēl vairāk — seksuālais neizlēmīgums viņiem ir drīzāk norma nekā izņēmums.

Ar sievietēm ir otrādi — ja arī viņas satiekas ar vairākiem, tad tikai tāpēc, ka vēlas «paplašināt savu redzesloku» (nevis kā vīrieši, kam satikšanās ar vairākām ir parastas neizlēmības sekas). Domājams, ka ikvienas sievietes (es nerunāju par izņēmumiem) mērķis tomēr ir laulības, kas nozīmē: viens seksuālais partneris līdz mūža (vai visdrīzāk — laulības) galam.

Jautājums ir šāds: vai ir gudri un viegli vienlaikus uzturēt vairākas paralēlas attiecības? Un galvenais — vai tas ir tā vērts? Protams, ar vienu kopā pusdienot, bet ar otru ēst vakariņas nav nekas īpašs. Bet sekss un dziļākas jūtas — patiesībā tā ir iešana pa mīnu lauku… Lai nu kā, atbildes kā vienmēr ir divas — «jā» un «nē».

Kāpēc vīrieši satiekas ar vairākām? Plusi

Varu būt izvēlīgs!


Tā kā ideālā sieviete neeksistē, satiekoties ar vairākām, iespējams iegūt labo īpašību topu (kas piemīt katrai atsevišķi). Tas esot lielisks veids, kā izprast pašam sevi un laika gaitā saprast, ko vispār vēlies un nevēlies no sievietēm un attiecībām.

Jo vairāk, jo vairāk!

Sievietei (kas, varbūt pat nezinot satiekas ar vīrieti, kam viņa nav vienīgā) tiek likti priekšā daudzi pārbaudījumi: viņš ir aizņemts darbā, nepieejams, neatkarīgs un, galvenais, nealkst pēc sievietes uzmanības (jo viņam tāda ir nemitīgi).

Tas ikvienai dāmai liek mazliet «iespringt», jo kas nenāk viegli, to gribas… Un vēl: ikviens «harēma» īpašnieks ir seksuāli apmierināts un, kā jau mēs zinām, seksuālo labsajūtu pretējais dzimums jūt pa gabalu, kas nozīmē vēl lielāku sieviešu uzmanību. Pavisam vienkārši — jo vairāk, jo vairāk…

Mazliet vienalga…

Svarīgs aspekts — viņam nav jāiedziļinās sievietes pārbaudīšanā vai, tieši pretēji, jāņem pierē viņas uzvedība un mazās intridziņas. Jo jebkurā mirklī var aiziet (protams, kad tā pirmā reāli sakrīt uz nerviem, viņam ir vēl viena/divas/piecas, pie kurām doties). Un puiši ir pārliecināti — ja meitene zinātu, ka viņš jebkurā brīdī var pagriezties un aiziet pat neatvadījies, viņa nekad nespēlētu savas sievišķīgās spēlītes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu