Ak, šīs nejaukās draudzenes!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Dažreiz meitenei gadās tāds kā sausais periods, kad dzīve šķiet neizturami grūta. Pirms to apzinies, tu vairs nespēj atcerēties, kad pēdējo reizi gāji uz randiņu. Visām jau sen ir pastāvīgi draugi, tikai tu, mazā nabadzīte, vēl arvien esi viena...

Bet atrast īsto, atsākt draudzēties ar puisi ir tik bezgala sarežģīti... Sevišķi ja tuvumā ir kāda nejauka draudzene, kas par to tikai priecājas...

Šajā gadījumā var izvēlēties kādu no rīcības variantiem.

Neizpaud jaunumus!


Ja sāksi atkal satikties ar kādu puisi, uzreiz neizpaud to savām darudzenām. Ļauj, lai indīgā draudzene no īsziņām, ko tu saņem, flirta caurstrāvotām telefona sarunām un negaidītiem ziedu pušķiem pati uzzina, ka jautras naktis tagad ir tavas dzīves sastāvdaļa.

Garāmejot vari izmest: «Ak, jā, mēs ar Bilu pagājušajā mēnesī bijām aizgājuši uz to restorānu.» vai: «Brendons man to smieklīgo gadījumu izstāstīja, kad pagājušajā nedēļā bijām piknikā.» Šādas replikas iedarbojas. Pasmējies tagad tu par viņu un raugies, lai viņa ar grūtībām uzzina sīkumus, kas saistās ar tavu personīgo dzīvi. Tas nu gan viņai nepatiks!

Tēlo, ka tev ir draugs (bet uzmanies, lai tevi nepieķēri)!


Ja tomēr nekas nenotiek, tad pacenties notēlot, ka tev ir draugs. Galvenais ir uzmanīties, lai tevi nepieķer, — tā būs PILNĪGA IZGĀŠANĀS. Izplūst sīkumos IR ĻOTI RISKANTI. Piemini nesen notikušus randiņus un puišus, par kuriem viņa neko nezina (kāpēc ne, jo viņi taču NEKAD NAV EKSISTĒJUŠI!), vai ieminies, ka tevi neliek mierā lielisks X, kurš (NOPŪTIES!) diemžēl nav tavā gaumē. Vari pieminēt arī ārzemēs pavadītās brīvdienas un ilgstošas attiecības ar ārzemnieku.

Nestāsti, ka nedēļas nogalē ar draugu kaut kur brauksi, ja tas nozīmēs, ka būs jāslēpjas mājās (apstākļi sarežģīsies, ja tiksi pieķertai). Galvenais ir tikt vaļā no draudzenes nelūgtās uzmanības un nevainīgi mazliet uzjautrināties, nevis dzīvot dubultu dzīvi, pūloties izdomāt neesošu puisi, kamēr vairs nepietiek enerģijas sameklēt īsto...

Saki, lai viņa nejaucas svešās darīšanās!


Labākais, protams, ir dzīvot savu dzīvi jebkurā veidā, kas dara tevi laimīgu, un pasūtīt ziņkārīgo draudzeni vienu māju tālāk. Darīt to vai nē — tas ir tavā ziņā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu