Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā masturbē zēni un kā — meitenes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo/Erots

Ja zēns ir uzbudināts, viņš gandrīz automātiski pieskarsies cietajam penim, ar vairākiem pirkstiem vai visu roku sāks to berzēt augšup lejup, līdz ar to bīdīt priekšādiņu uz priekšu un atpakaļ, līdz — lielākoties — nonāks pie orgasma.

Lielākajai daļai zēnu tieši dzimumlocekļa gals, it sevišķi tā apakša, ir visjutīgākā. Kad zēni masturbē, viņi tieši vai netieši, maigāk vai spēcīgāk stimulē tieši šo vietu. Sasniegt orgasmu kā zēniem, tā meitenēm palīdz seksuālas fantāzijas.

Meitenes dara tā

Meitenes masturbē dažādi. Viņas berzē, glāsta vai knaiba klitoru, līdz sasniedz orgasmu. Turklāt makstij jau jābūt mitrai, citādi berzēšana būs sāpīga. Tāpēc meitenes vispirms glāsta savas krūtis un citas ķermeņa daļas, dažas saslapina pirkstu ar siekalām.

Daudzas nerīkojas tik tieši, bet ar plaukstu spiež uz kaunuma lūpām un šādi stimulē klitoru vai cieši sakrusto kājas un ritmiski spiež uz visu dzimumorgānu apvidu.

Onanēšana nekādā ziņā nenodara ļaunumu veselībai, vienalga, kad un cik bieži tu to dari. Tā nerada ne impotenci, ne kaut ko tamlīdzīgu. Oliņas izstrādā arvien jaunu sēklu, un parasti vīrieši var radīt bērnus līdz pat sirmam vecumam.

Kas attiecas uz kaunu no vecākiem: vari būt drošs, ka arī viņiem ir sava pieredze šajā ziņā. Tāpat arī tavam skolotājam, šefam vai sētniekam. Un droši vien arī ginekologam, kurš, starp citu, nevarēs pateikt, vai tu masturbē vai ne. Visi jaunībā tā uzkrāj pieredzi.

Vēlreiz gribu atkārtot tiem, kas uzskata, ka pārāk daudz onanēt nav veselīgi. Daudziem zēniem noteiktā vecumā hormoni trako tā, ka viņi divas reizes dienā «pieliek sev roku», lai kaut kā mazinātu spriedzi. Nav tiesa arī, ka, bieži onanējot, pasliktināsies sekmes. Tās pasliktināsies drīzāk tad, ja tu visu savu enerģiju būsi spiests izlietot, lai izvairītos no domām par seksu.

Pašapmierināšanās arī daudziem pieaugušajiem ir kā patīkama «piedeva», pat ja seksuālā dzīve ar partneri ir piepildīta. Nemokies ar sirdsapziņas pārmetumiem, ja tu šad un tad masturbē, tavs partneris droši vien dara to pašu.

Vienīgās nelielās briesmas, ko rada pašapmierināšanās, ir tās, ka tu nofiksējies uz vienu noteiktu stilu un nekas cits vairs neatbilst tavām seksuālajām prasībām. Galu galā — neviens cits jau to neizdarīs tikpat labi kā tu pats. Ja pārāk ilgi «paliksi vienatnē ar sevi», tu no partnera sāksi gaidīt pārāk daudz un vari nokļūt izolācijā. Tas varētu gadīties, ja tev ienāks prātā doma: kādēļ gan stresu kliedēt ar attiecībām, ja arī bez tām tu vari gūt apmierinājumu un atslābināšanos.

Bet, kamēr sekss ar partneri sagādā vismaz tikpat daudz prieka un tu nesāc izvairīties no norunātiem randiņiem tāpēc, ka tev labāk patīk onanēt, viss ir kārtībā.

Un to jau var darīt arī divatā. Masturbācija daudziem pāriem ir satraucoša priekšspēle, citi uzskata par uzbudinošu skatīties, kā partneris sevi apmierina. Atļauts ir viss, pret ko abiem nav nekādu pretenziju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu