«Dzintari Open 2009» uzstāda jaunu rekordu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajās brīvdienās, 1. un 2. augustā, Jūrmalā, Dzintaru pludmalē, notika atklātais amatieru turnīrs pludmales volejbolā «Dzintari Open 2009», kuram šogad tika atzīmēta piecu gadu jubileja. Šoreiz turnīrs bija piesaistījis rekordlielu dalībnieku skaitu, informēja amatieru turnīra organizators Aleksandrs Sautins.

Sacensībām tika pieteiktas 50 vīriešu, 10 sieviešu un 26 jauktās komandas, kopumā turnīrā piedalījās 172 spēlētāji! Turklāt spēlēt gribētāju bija vēl vairāk, diemžēl organizatoriem pat nācās ierobežot vīriešu komandu pieteikumu pieņemšanu. Līdz ar Jūrmalas pludmales volejbolistiem uz šiem sporta svētkiem bija ieradušies spēlētāji amatieri no Rīgas, Vecāķiem, Jelgavas, Jēkabpils, Ventspils un Lietuvas.

«Mēs rīkojam šo turnīru jau piekto reizi — sākot no tālā 2005. gada un nepilnu desmitu dažāda sastāva komandām (visi spēlēja vienā grupā divos laukumos). Šajā vasarā saņēmām pieteikumus no 86 volejbolistu pāriem! Jā, mēs paredzējām interesi par turnīru, taču tādu ažiotāžu no dalībnieku puses neviens negaidīja. Mēs pat bijām spiesti pārtraukt pieteikumu pieņemšanu no spēlētājiem, kuri vēlējās tos iesniegt sestdienas rītā pirms turnīra. Protams, tāds spēlētāju pieplūdums izraisīja zināmas pasākuma organizēšanas problēmas, it īpaši pirmajā sacensību dienā. Taču, neraugoties uz to, kā arī uz ne īpaši saulaino laiku, svētki pludmales volejbola amatieriem izdevās godam,» stāsta «Dzintari Open» organizators Aleksandrs Sautins.

Turnīrs parādīja, ka pēdējo gadu laikā amatieru līmenis pludmales volejbolā ir manāmi audzis. Sevi pieteikušas ne mazums spējīgu jauniešu komandu. Tās komandas, kuras pērn un aizpērn tradicionāli atradās sacensību rezultātu tabulas augšgalā, šogad savu vietu spēcīgāko astoņniekā izcīnīja ne ar mazām pūlēm.

Turnīrs bija sportiski piesātināts un emocionāli spilgts. Sīvā cīņā uzvaru savās grupās izcīnīja šādas komandas:

Vīriešu konkurencē:

1. «Kuršu zeme»
2. «Amarula Men»
3. «Etiķi»
4. «Filkuls»
 
Sieviešu konkurencē:

1. «Bluķi»
2. «Sir Edward’s Ladies»
3. «Babīte»
4. «Zelta vārpa»

Jauktās komandas:

1. «Lūdzu»
2. «MIFF»
3. «Meistars un Margarita»
4. «Rums»

Uzvarētāji ieguva balvas, medaļas, kā arī dāvanas no daudzajiem turnīra sponsoriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu