Lauris Blaus pāriet uz «Ventspili»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pagājušās sezonas čempionvienībai BK «Ventspils» pievienojies viens no Latvijas U-20 izlases līderiem Lauris Blaus, aģentūru LETA informēja klubā.

Pagājušajā sezonā Blaus spēlēja Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas otrajā vājākajā komandā BK «Ķeizarmežs» un martā pat tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju. Kopā aizvadītajā sezonā Blaus LBL aizvadīja 26 spēles, vidēji gūstot 13,3 punktus un izcīnot 6,5 atlēkušās bumbas.

Jūlijā notikušajā Eiropas U-20 čempionātā, kurā Latvija izcīnīja desmito vietu, Blaus astoņās spēlēs vidēji guva 11,4 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

Līdz ar to Latvijas čempionvienībā nākamajā sezonā spēlēs visi trīs šīgada U-20 izlases līderi, jo jau iepriekš komandā bija arī Dairis Bertāns un Jānis Strēlnieks.

Tāpat «Ventspils» komandas treneru korpusam pievienojies bijušais «Ķeizarmeža» galvenais treneris Guntis Endzels, bet līdzšinējais ventspilnieku galvenā trenera Agra Galvanovska palīgs Armands Krauliņš būs konsultants un padomdevējs gan BK «Ventspils», gan «Ventspils augstskolas» komandām.

Kaspars Rūmnieks būs fiziskās sagatavotības treneris BK «Ventspils» komandā, bet Edgars Buiķis nākamajā sezonā būs atbildīgs par fizisko sagatavotību komandā «Ventspils augstskola».

Tikmēr ventspilnieku Matīsu Graudiņu Latvijas čempionvienības vadība ir novērtējusi kā jaunu un perspektīvu treneri, tāpēc viņam būs iespēja mācīties jau pie pieredzējušākā trenera Galvanovska un pildīt trenera asistenta funkcijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu