Arnis Rumbenieks PČ tomēr nevarēs startēt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules vieglatlētikas čempionātā, kas 15. augustā sāksies Berlīnē, liegts startēt Latvijas soļotājam Arnim Rumbeniekam, šodien vēsta laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze".

Kā ziņo laikraksts, Latvijas soļotājam, kurš bija plānojis startēt 50 kilometru distancē, starts pasaules čempionātā liegts, jo viņa izpildītais normatīvs - trīs stundas, 58 minūtes un 25 sekundes - netika sasniegts oficiālās sacensībās.

Līdz ar to Latviju pasaules čempionātā pārstāvēs 15, nevis 16 sportisti - 12 vīrieši un trīs sievietes.

Jau ziņots, ka sacensībās visvairāk pārstāvēti būs šķēpmetēji, jo startēs trīs vīrieši (Vadims Vasiļevskis, Ainārs Kovals un Ēriks Rags), kā arī Madara Palameika, bet rezervē būs Kārlis Alainis. Bez Palameikas dāmu konkurencē Latviju pārstāvēs arī septiņcīņniece Aiga Grabuste un Ieva Zunda, kura startēs 400 metru barjerskrējienā.

Jau pirmajā sacensību dienā uz starta izies Grabuste, vesera metēji Igors Sokolovs un Ainars Vaičulēns, kā arī lodes grūdējs Māris Urtāns. 16. augustā Grabuste turpinās sacensības daudzcīņā un Palameika uzsāks sacensības šķēpa mešanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu