Pagarina pieteikšanās termiņu dalībai LBL turnīrā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas Basketbola savienības (LBS) valdes sēdē ceturtdien tika pagarināts pieteikumu iesniegšanas termiņš komandām, kuras nākamajā sezonā vēlēsies piedalīties Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīrā.

Kā aģentūru LETA informēja LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas pārstāvis Raimonds Zeps, galīgais pieteikumu termiņš pagarināts līdz 21. augusta pulksten 17.00.

Par dalības maksas apmēru pagarinātajam termiņam tiks lemts 17.augustā, kad LBS valde tiksies ar saistību nokārtojušo LBL klubu prezidentiem.

Jau ziņots, ka oficiālais termiņš finansiālo saistību nokārtošanai par dalību nākamās sezonas LBL pirmās divīzijas turnīrā bija 5. augusts.

Līdz 10. jūlijam komandas varēja pieteikties par pazeminātu dalības maksu - 1800 latiem -, ko paguva izdarīt «VEF Rīga», «Ventspils» un Jelgavas «Zemgale» vienības.

Savukārt pārējām komandām, kuras vēlējās piedalīties nākamās sezonas LBL pirmās divīzijas turnīrā, līdz 5.augustam bija jāsamaksā 2500 lati. Šajā laikā pilnībā samaksāja arī «Liepājas lauvas», bet daļēji dalības naudu samaksāja komanda «Valmiera».

Pēc termiņa beigām «ASK Rīga» un «Ķeizarmežs» izteica lūgumu to pagarināt, bet 10.augustā «ASK Rīga» samaksāja 2500 latus.

Tāpat LBS valde uzdeva LBL direktoram Jānim Janševicam sagatavot ziņojumu Baltijas Basketbola līgas (BBL) valdei par to, cik Latvijas klubu būtu gatavi šosezon startēt BBL elites divīzijā, skatoties sportiskos un finansiālos aspektus.

Jau ziņots, ka dalībai BBL elites divīzijas turnīrā no Latvijas komandām pagaidām apstiprinātas tikai «VEF Rīga» un «Ventspils» komandas. Vairākām komandām, kas turnīrā startēja jau pagājušajā sezonā, - «ASK Rīga», «Barons/LMT» un «Valmiera» - tagad ir dots laiks līdz 23. augustam, lai apliecinātu savu konkurētspēju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu