Apcietina ceturto jaunieti aizdomās par pusaudzes slepkavību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa par 1993.gadā dzimušās Olgas Kozlovskas slepkavību aizturētajam ceturtajam jaunietim kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Jau ziņots, ka tiesa jau vakar trim par Kozlovskas slepkavību aizturētajiem viņas vienaudžiem kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

LETA jau ziņoja, ka aizdomās par Kozlovskas slepkavību aizturētie ir viņas vienaudži - divi 17 un divi 16 gadus veci jaunieši. Visi aizturētie savu vainu nozieguma izdarīšanā ir atzinuši.

Kratīšanas laikā kādā no aizturētā dzīvesvietām atrasts arī iespējamais slepkavības ierocis - nazis. Jaunietei tika konstatētas vairākas grieztas un durtas brūces.

Slepkavības motīvus policija vēl skaidro, taču policija norāda, ka vieta, kur aprakt jaunietes līķi, iepriekš tika rūpīgi izmeklēta - lai tā būtu nost no meža celiņiem. Jaunietes mirstīgās atliekas atrada pusotru līdz divu kilometru attālumā no vietas, kur viņa pazuda. Lai gan iepriekš Jaunciema meža masīvs tika pārmeklēts trīs reizes, izmantojot gan cilvēkresursus, gan suņus, jaunietes līķi atraka viņas pašas tēvs tikai vairāk nekā mēnesi pēc notikušā.

LETA jau ziņoja, ka Rīgas Ziemeļu rajona policijas iecirkņa darbinieki ir aizturējuši četras personas, kuras tiek turētas aizdomās par 1993.gadā dzimušās jaunietes slepkavību. Jauniete pazuda 5.jūlijā.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, 11.augustā viņas tēvs ar paziņām, meklējot konkrētu vietu šajā mežā, atrada pēdas, kas liecināja par meitas aprakšanu. Atrodot mirstīgās atliekas, tika konstatēts, ka pret 16 gadus veco Olgu ir veiktas vardarbīgas darbības. Savukārt vieta, kur aprakts jaunietes līķis, atrasta, pateicoties ekstrasensa, kurš piedalās kādā televīzijas šovā, spējām.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja telekompānijas LNT raidījuma «Tautas balss» galvenais redaktors Guntars Gulbiņš, jaunietes mirstīgās atliekas tiešām atradis viņas tēvs, kurš nav licies mierā pēc tam, kad raidījuma sižetu sērijas «Ekstrasensi» divi dalībnieki svētdien četras stundas Jaunciema meža masīvā mēģināja noteikt vietu, kur meitene aprakta.

Vēl tikai nākotnē gaidāmas sērijas par ekstrasensu mēģinājumiem palīdzēt reāliem cilvēkiem, taču raidījuma veidotāju komanda bija domājusi par šo konkrēto meitenes pazušanu. Jaunietes tēvam bijusi pazīšanās ar kādu ekstrasensu, kurš piedalās šovā. Savstarpēji vienojoties, sācies darbs, taču ekstrasenss jaunietes atrašanās vietu noteicis nepareizi. Viņš pieļāva, ka kļūdās, jo pazina šo ģimeni, bet ieteica raidījuma veidotājiem piesaistīt citus savus kolēģus, kas arī ticis izdarīts.

Svētdien divi ekstrasensi ar raidījuma filmēšanas komandu devās uz mežu, bet pēc četrām stundām nonāca vietā, kur staigā daudz cilvēku, arī ar suņiem, un šajā vietā ekstrasensiem it kā esot pieslēgusies loģiskā domāšana, kas liedz savukārt pieslēgties pārdabiskajiem spēkiem, sacīja Gulbiņš. Tā arī bez rezultātiem visi devušies mājās, bet tēvs nelikās mierā. Vakar viņš savu meitu noslepkavotu atraka un tad par to ziņoja policijai.

Pēc Gulbiņa teiktā, noskatoties uzfilmēto materiālu un izpētot policijas saņemto informāciju, raidījuma veidotāji sapratuši, ka divu ekstrasensu norādītā aptuvenā vieta bijusi ļoti tuvu vietai, kur patiesi meiteni atrada.

Tuvākajās dienās raidījumā skatītājiem tiks piedāvāts noskatīties, kā notika meitenes meklēšana, kā arī uzklausīt par notikušo viņas vecākus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu