Gulbis zaudē jau pirmajā kvalifikācijas kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis šodien Sinsinati «1000 Series» turnīra vienspēļu kvalifikācijas pirmās kārtas spēlē ar 6-3, 3-6 un 4-6 piekāpās ASV tenisistam Radževam Ramam, neiekļūstot pamatturnīrā.

ATP vienspēļu rangā Gulbis patlaban ieņem 101. vietu, bet Rams atrodas 125. vietā. Līdz šim abi tenisisti savā starpā nebija tikušies. Turnīru Gulbis beidza bez punktu nopelnīšanas ATP vienspēļu rangā.

LETA jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā Gulbis pirmo reizi kopš 2007. gada februāra izkrita no ATP vienspēļu ranga pirmā simtnieka, nedēļas laikā zaudējot 39 pozīcijas. Patlaban Gulbja rēķinā ir 640 vienspēļu reitinga punkti.

Pagājušajā gadā Gulbis Sinsinati turnīra spēja sasniegt pamatturnīra ceturtdaļfinālu. Tas kļuva par pēdējo, kurā latvietis vienā turnīrā ir spējis izcīnīt vairāk par divām uzvarām.

Tagad Gulbis jau 29 turnīros pēc kārtas nav spējis izcīnīt vairāk par divām uzvarām. Neveiksmju sērija sākās vēl 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs augustā, bet tagad jau vairāk nekā gads pagājis kopš viņš pēdējoreiz tika tālāk par otro kārtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu