Krievijas basketbolisti pārbaudes spēlē zaudē bulgāriem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Pārbaudes spēlē, gatavojoties Eiropas čempionāta finālturnīram, pirmdien kārtējo zaudējumu piedzīvoja pašreizējā čempionvienība Krievija, kas ar 88:89 (20:29, 23:13, 21:25, 24:19) izbraukumā piekāpās Bulgārijas valstsvienībai.

Mača gaitā Krievijas izlase tā arī lielu pārsvaru nespēja iegūt, bet līdz ar spēles beigu signālu Bulgārijas izlases spēlētājs Kalojans Ivanovs realizēja tālmetienu un izrāva savai komandai uzvaru.

Rezultatīvākais aizvadītajā mačā Krievijas izlasē ar 19 punktiem bija naturalizētais Kelijs Makkartijs, bet Aleksandrs Kauns guva 15 punktus. Bulgārijas valstsvienības rindās rezultatīvākais bija Dežans Ivanovs, kurš guva 20 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Šodien abas komandas savā starpā tiksies atkārtoti.

Šī Krievijas izlasei, kas Eiropas čempionātā spēlēs vienā apakšgrupā ar Latvijas izlasi, bija ceturtā pārbaudes spēle pirms Eiropas čempionāta. Pirmajā mačā krievi ar 74:67 uzvarēja Maķedonijas valstsvienību, bet pēc tam divreiz piekāpās Slovēnijai - 62:78 un 64:66.

Jau ziņots, ka Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas notiks Polijā, Krievija spēlēs vienā apakšgrupā ar Latviju, Vāciju, kā arī papildus kvalifikācijas turnīra uzvarētājiem, pirmajā spēlē 7. septembrī tiekoties tieši ar Latviju. Bet Bulgārijas valstsvienība Eiropas čempionātā spēlēs vienā apakšgrupā ar Polijas, Turcijas un Lietuvas valstsvienībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu