Māmiņu skrējiens «Sirdspuksti Baltijai»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas raidījums un vecāku apvienība «Māmiņu klubs» kopā ar simts vecākiem un bērniem piedalīsies skrējienā «Sirdspuksti Baltijai». Vecāki ar bērniem pie Brīvības pieminekļa atstās īpašu vēstījumu — simboliskas bērnu pēdiņas Latvijas nākotnei.

Skrējiena posms kopā ar «Māmiņu kluba» vecākiem un bēbīšiem ratos paredzēts 23. augustā plkst. 19.54 posmā no Stabu ielas līdz Brīvības piemineklim.

«Māmiņu klubs» skrējienam pulcēsies jau no plkst. 19.30 pie kafejnīcas «Double Coffee» Stabu un Brīvības ielas stūrī. Dalībniekus varēs atpazīt pēc karodziņiem un ziedu pušķīšiem ar papīra bērnu pēdiņām.

Skrējienā piedalīsies arī televīzijas raidījuma vadītāja Santa Didžus, kas pašlaik ir gaidībās, un radio raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja un televīzijas raidījuma redaktore Kristīne Virsnīte, uzsverot: «Ģimene ir kā miniatūra valstiņa, kuras spēks ir vienotībā, tāpēc grūtos brīžos nedrīkstam norobežoties no apkārtējiem un cīnīties katrs par sevi. Mums jāapvienojas un jāceļ mūsu nākotne savu bērnu dēļ!»

No jūnija «Māmiņu klubs» veido raidījumu arī Lietuvā («Mamyčiu klubas», TV3), tāpēc piedalīties skrējienā aicina arī Lietuvas vecākus ar bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu