Linda <i>Leen</i> atver veikalu un izdod DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lindaleenshop.lv

Jau rīt, 20. augustā, tirdzniecības parkā «Alfa» plkst. 17.00 notiks dziedātājas jaunā DVD  — Linda Leen. «Koncerts operā» — prezentācija, kā arī viņas pirmā veikala atklāšana.

Lindas Leen koncerta DVD ieraksta koncerts notika pagājušā gada novembrī Latvijas Nacionālajā operā, kad līdzās jaunajām dziesmām no albuma «Chameleon» dziedātāja izpildīja arī hitus no sava debijas albuma «Let`s Go Insane» un džeza klasikas pērles.

Šajā unikālajā koncertierakstā kopumā piedalījās 52 mūziķi — to sastāvā grupas «Simply Red» trompetists Kevins Robinsons, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mūziķi, diriģents Andris Poga, «City Jazz Bigband», Kārlis Lācis un «Sweetwaterz», kā arī Arnis Mednis.

DVD skaņas un video montāžā piedalījās arī pati māksliniece, kas ir priecīga par paveikto un vēlas pateikties visai radošajai komandai: «Sapnis piepildījies! Paldies visiem, kas palīdzēja tam notikt. Dziedāt ir mani svētki. Un ar šo koncerta ierakstu es vēlos sagādāt svētkus arī jums.»

Lindas Leen fani, atbalstītāji un mūzikas baudītāji tiek aicināti uz Lindas pirmā koncerta DVD atklāšanas svētkiem šā gada 20. augustā no plkst. 17.00 t/p «Alfa», kad tiks atklāts arī pirmais Lindas Leen veikals Latvijā. Ikvienam apmeklētājam pasākuma laikā būs iespēja iegādāties jauno koncerta DVD par visdraudzīgāko cenu un izmantot ekskluzīvu iespēju — saņemt mākslinieces autogrāfu.

Par godu Lindas Leen pirmajam DVD, «Alfā» tiks atklāts arī Latvijā pirmais reālais Lindas veikals, kura atraktīvo sortimentu līdz šim varēja iegādāties tikai internetā. Veikalā ikviens varēs sevi iepriecināt ar interesantu tērpu no Lindas Leen nesen atklātās apģērbu kolekcijas, jaunāko dziedātājas labumu «Chameleon», dziedātājas suvenīriem, kā arī viņas pirmo DVD — «Koncerts operā». Lindas Leen veikals darbosies blakus t/p «Alfa» informācijas centram līdz pat šā gada 20. septembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu