Par jaunietes slepkavību aizturētie bija iecerējuši kļūt par noziedzniekiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par 1993.gadā dzimušās Olgas Kozlovskas slepkavību aizturētie četri jaunieši bija nolēmuši «nodarboties ar noziedzību».

Viņi bija jau sadalījuši lomas, un paziņas slepkavību nolēma veikt, nevis personisku motīvu vadīti, bet gan tādēļ, lai visi būtu sasaistīti. Proti, lai četrotni vienotu jau viens kopīgs noziegums. Šādus slepkavības motīvus pagaidām izmeklēšanas laikā izvirzījusi policija, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko.

Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija netiek sniegta.

LETA jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa visiem četriem aizturētajiem jauniešiem kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Aizdomās par Kozlovskas slepkavību aizturētie ir viņas vienaudži - divi 17 un divi 16 gadus veci jaunieši. Visi aizturētie savu vainu nozieguma izdarīšanā ir atzinuši.

Kratīšanas laikā kādā no aizturētā dzīvesvietām atrasts arī iespējamais slepkavības ierocis - nazis. Jaunietei tika konstatētas vairākas grieztas un durtas brūces.

Policija norāda, ka vieta, kur aprakt jaunietes līķi, iepriekš tika rūpīgi izmeklēta - lai tā būtu nost no meža celiņiem. Jaunietes mirstīgās atliekas atrada pusotru līdz divu kilometru attālumā no vietas, kur viņa pazuda. Lai gan iepriekš Jaunciema meža masīvs tika pārmeklēts trīs reizes, izmantojot gan cilvēkresursus, gan suņus, jaunietes līķi atraka viņas pašas tēvs tikai vairāk nekā mēnesi pēc notikušā.

LETA jau ziņoja, ka Rīgas Ziemeļu rajona policijas iecirkņa darbinieki ir aizturējuši četras personas, kuras tiek turētas aizdomās par 1993.gadā dzimušās jaunietes slepkavību. Jauniete pazuda 5.jūlijā.

11.augustā viņas tēvs ar paziņām, meklējot konkrētu vietu šajā mežā, atrada pēdas, kas liecināja par meitas aprakšanu. Atrodot mirstīgās atliekas, tika konstatēts, ka pret 16 gadus veco Olgu ir veiktas vardarbīgas darbības. Savukārt vieta, kur aprakts jaunietes līķis, atrasta, pateicoties ekstrasensa, kurš piedalās kādā televīzijas šovā, spējām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu