Miks Ozoliņš gatavojas savas debijas filmas pirmizrādei Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vairāku mēnešu ilgušā darba Holivudā mājās atgriezies Miks Ozoliņš un Agnese Zeltiņa. Ar video blogu starpniecību savos [s:26634] profilos viņi paziņo par rudenī gaidāmo filmas «Es gribu tavu meiču!» demonstrēšanu Latvijas kinoteātros.

Portālā «draugiem.lv» filmas režisors, producents un scenārists Miks Ozoliņš izveidojis domubiedru grupu ar nosaukumu «m/f Es gribu tavu meiču!», kurā visi interesenti un filmu redzēt gribošie varēs sekot līdzi jaunumiem, aplūkot Mika un Agneses vlogus, video no uzņemšanas laukuma, filmā neiekļautās ainas, būs iespēja dalīties komentāros un iesaistīties diskusijās, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējušiem jautājumiem no pašiem filmas veidotājiem. Tieši šī domubiedru grupa, kā arī Mika un Agneses profili portālā «draugiem.lv» ir vieta, kur ar filmu un tās pirmizrādi saistītie jaunumi un aktualitātes tiks publicētas pirmās.

Domubiedru grupas «m/f Es gribu tavu meiču!» biedriem būs arī iespēja piedalīties konkursos, kā arī laimēt ielūgumus uz filmas pirmizrādi.

Pagājušā gada septembrī Ozoliņš devās uz Kaliforniju, lai piepildītu savu ilgi loloto sapni par pilnmetrāžas filmas uzņemšanu Holivudā. Savas debijas filmas «Es gribu tavu meiču!» (oriģinālais nosaukums angļu valodā «3 of Us» tika mainīts uz «I Want Your Girl!») scenāriju Miks rakstījis, balstoties uz populārās igauņu dramaturga Jāna Tjates lugas «Bungee Jumping» motīviem.

Agnese, kura ir ne vien filmas producente, bet arīdzan galvenās lomas atveidotāja, filmā tēlo meiteni no Latvijas, kuru uz ASV aizved topošais līgavainis Džons. Pārējās lomās: Loklins Munro, Roberts Paiks Daniels un komiķis Dīrejs Deiviss.

«Es gribu tavu meiču!» tika uzņemta Santa Klaritas ielejā netālu no Losandželosas, kādā Holivudas studijā, un tās montāžas darbi norisinājās «Warner Brothers» studijā Burbankas pilsētā.

http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=225806&grouplanguage=lv

Video sižets:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu