Makkārtijs necenšas aizstāt Kiriļenko vai Holdenu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas izlases basketbolists, naturalizētais amerikānis Kellijs Makkārtijs Eiropas čempionāta oficiālajā mājaslapā atzinis, ka ir priecīgs par iespēju spēlēt nacionālajā komandā.

34 gadus vecais Maskavas apgabala «Himki» uzbrucējs uzsver, ka lēmums par spēlēšanu Krievijas izlasē Eiropas čempionātā nāca viegli. «Vienīgais sarežģījums - nezinu, kā mans organisms reaģēs uz to, ka starpsezonā šogad sanācis atpūsties par mēnesi mazāk. Jebkurā gadījumā man ir gods pārstāvēt nacionālo komandu. Tas manā karjerā notiek pirmo reizi,» atzīst Čikāgā dzimušais basketbolists.

«Kad izej laukumā un dzirdi valsts himnu, redzi kā pārējie komandas biedri skatās uz tevi, bet tu uz viņiem, tad pārņem īpašas sajūtas,» neslēpj Makkārtijs. «Izjūti cīņas garu, kas liek doties laukumā un atdot visus spēkus. Protams, es nevarēšu aizstāt Krievijas izlases līderus - Andreju Kiriļenko un Džonu Robertu Holdenu. Taču tāds arī nav uzdevums, jo esmu cita tipa spēlētājs. Centīšos sniegt komandai to, ko spēju.»  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu