Tētis lamājas un kaujas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Sveiki!

Mans tētis tika atlaists, un viņa darbu slēdza, bet tagad tētis ir sācis dzert un pat sist mammai, un saka, ka viņa ir idiote, muļķe utt. Man ir arī māsa, kurai ir astoņi mēneši. Es nevēlos nevienam neko teikt, mamma aizliedza to kādam stāstīt. Mamma tētim aizbrauc pakaļ, kad viņš pie veikala guļ utt. Kad es viņam teicu, lai viņš beidz sist mammai un dzert, viņš atbildēja: «Vācies prom! Tev drēbes nevajadzēs?» — un ar to viss beidzas. Mans tētis mammu arī neklausa, kad viņa saka, ka aizies prom, un problēma ir arī tur, ka es savu tēti nemīlu. Piedodiet, ja tas izklausās slikti, bet es viņu NEMĪLU. Viņš ir skops, tādēļ viņš neko daudz nedeva, bet tagad, kad viņam nav darba… Un mamma sola, ka ies prom, un es to atbalstīju, bet viņa neko nav darījusi. Palīdziet! /ASARINA/

Sveika! Situācija ir ļoti bēdīga, bet jāatzīst, ka ar šo problēmu jātiek galā tavai mammai. Viņa noteikti cer, ka tētis tiks galā ar dzeršanu, atradīs darbu un viss būs normāli. Vai tiešām tā arī būs, protams, grūti pateikt. Aprunājies ar mammu, pasaki, cik tev ir grūti to visu paciest, un pajautā, kā viņa domā to atrisināt. Un vēl — diez vai ir pareizi nemeklēt palīdzību. Arī par to parunā ar mammu, pavaicā, vai nav kādi radi, pie kuriem jūs varētu padzīvot? Jo viena lieta ir pateikt, ka iesiet prom, otra — reāla iespēja to izdarīt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu