Vai es esmu stāvoklī?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.pilsaptieka.lv

Sveiki!

Man ir liela problēma. Man ir 15 gadu. Dažas dienas atpakaļ es pārgulēju ar vienu zēnu. Pēc ballītes visi bijām iedzēruši, jo manam drauga palika 16. Tad mēs visi gulējām teltīs: mēs ar draugu gulējām divvietīgajā teltī divatā. Starp mums kaut kas pa nakti notika. No rīta, kad pamodos, sāpēja vēders un es vēmu. Tad es savai draudzenei izstāstīju, kas notika, jo viņa to jau darīja sen — viņai ir 17. Viņai bija grūtniecības tests. Izpildīju to, ko tur vajadzēja, un uzrādīja, ka esmu stāvoklī!:( Pagaidām vēl nevienam negribu teikt. Lūdzu, palīdziet!

Sveika! No rīta tev slikti, visticamāk, bija tāpēc, ka vakarā biji lietojusi alkoholu. Iedzeršana nav tas labākais padomdevējs attiecībās: tā ietekmē vari izdarīt lietas, ko vēlāk nākas ļoti nožēlot. Piemēram, to, ka vispirms jānoskaidro viss par dzimumattiecībām un jāiegādājas prezervatīvs. Kas attiecas uz grūtniecības testu, tas tik ātri neko neuzrāda — tests jāveic, ātrākais, trīs dienas pirms gaidāmajām mēnešreizēm. Situāciju varēja labot (ja tu patiešām esi stāvoklī, kas nepavisam vēl nav skaidrs), 72 stundu laikā pēc neaizsargāta dzimumakta iedzerot avārijas kontracepcijas tableti. Tās aptiekās nopērkamas bez receptes. Jāņem gan vērā, ka avārijas kontracepcijas tabletes tieši tāpēc tā arī sauc, ka tās domātas «avārijas» gadījumiem! Šķiet, vispiemērotākais tagad būs gaidīt nākamās mēnešreizes. Pēc tām (vai pēc laika, kad tām vajadzēja būt) noteikti dodies pie ārsta, lai noskaidrotu atbildes uz jautājumiem, kas tevi satrauc.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu