Pazīstami mākslinieki, politiķi un uzņēmēji ziedo labdarībai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

28. augustā plkst. 11.00 Mēbeļu un interjera centrā Spice notiks labdarības akcijas «Uz skolu!» atklāšanas pasākums, ko vadīs TV3 zvaigzne un Karaliskā improvizācijas teātra aktieris Jānis Skutelis. Uz akcijas atklāšanas pasākumu plāno ierasties un ziedot deputāte Solvita Āboltiņa, modes māksliniece Natālija Jansone, uzņēmējas Anita Leiškalne un Aija Simsone, šovbiznesa pārstāvji Aleksandra Kurusova, Olga Rajecka, Karaliskā improvizācijas teātra dalībnieki un citas Latvijā zināmas personības. Akciju ziedojot atbalstīs arī Spices nomnieki - Kristīne Līpiņa, Juris Griķis, Maruta Ērgle un citi.

Iveta Lāce, tirdzniecības kompleksa Spice direktore: «Nolēmām rīkot labdarības akciju Spicē, lai tā kaut nedaudz palīdzētu Latvijas mazturīgajiem iedzīvotājiem un it īpaši - sagādātu trūcīgiem bērniem prieku un mīļas atmiņas par skolas gaitām. Spici ikdienā apmeklē daudz cilvēku, kas labprāt gribētu sniegt savu palīdzību, tādēļ centrs ir akcijas norisei piemērota vieta. Aicinu ikvienu aktīvāk atbalstīt tos, kas šodien palīdzību gaida visvairāk!»

Aicinām ikvienu kopīgi paveikt labu darbu un ziedot lietas, kas nepieciešamas ikdienā: kancelejas piederumus, skolas somas, galda lampas, mēbeles, grāmatas un rotaļlietas, bižutēriju un nelielus aksesuārus bērniem, lietojamus apģērbus, apavus, sporta tērpus un citas noderīgas lietas. Ziedojumus pieņems 28., 29. (plkst. 10.00-2100) un 30. augustā (plkst. 10.00-20.00) Mēbeļu un interjera centra «Spice» 1.stāvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu