Aizturēta rūdītu noziedznieku banda, viens nogalināts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija trifanova/LETA

Policija pirmdien Lēdurgas pagastā aizturējusi rūdītu noziedznieku bandu. Aizturēšanas laikā notikusi apšaude starp laupītājiem un vienību «Omega», kuras laikā nogalināts viens no noziedzniekiem.

To intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «100. pants» pavēstīja Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins. Pie noziedzniekiem atrats šaujamierocis un vairāki speclīdzekļi laupīšanu veikšanai.

Viņš klāstīja, ka banda mēģinājusi veikt bruņotu laupīšanu Lēdurgas pagastā. Mēģinot aizturēt noziedzniekus, viņi sākuši apšaudi un tās rezultātā viens no laupītājiem tika nogalināts. Pārējie četri aizturēti.

Voins šo bandītu grupu raksturoja kā ļoti nopietnu, kas, pielietojot šaujamieroci, aplaupījusši mājokļus visā Latvijas teritorijā.

«Ierocis tika izmantots kā pēdējais arguments pret aplaupīto,» policijas priekšnieks sacīja.

Bandas locekļi ir vairākas reizes sodīti, tas nozīmē, ka viņi ir bijuši rūdīti un vienmēr iepriekš plānojuši visus noziegumus. Policija tagad noskaidro, kuras bruņotās laupīšanas ir uz šīs bandas sirdsapziņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu