Bilardo: Maradonu var aizstāt tikai Jēzus vai Jaunava Marija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Djego Maradonu Argentīnas izlases galvenā trenera amatā var aizstāt vienīgi Jēzus Kristus vai Jaunava Marija, dīvainā sarunā ar žurnālistiem piektdien norādīja komandas menedžeris Karloss Bilardo.

«Ja Jēzus Kristus atgrieztos vai Jaunava Marija, tad es piekristu. Citādāk, nē,» uzsver Bilardo.

Maradona bija Argentīnas izlases līderis 1986. gadā, kad palīdzējai komandai uzvarēt Pasaules kausa izcīņā, bet Bilardo toreiz bija komandas galvenais treneris.

Tomēr 48 gadus vecais Maradona nonācis zem liela spiediena pēc tam, kad sešās spēlēs viņa vadītā komanda piedzīvojusi četras neveiksmes un nopietni apgrūtinājusi savas izredzes kvalificēties Pasaules kausa finālturnīram. Argentīna šobrīd Dienvidamerikas zonas turnīrā ieņem piekto vietu, bet automātisku dalību finālturnīrā garantējušas tikai pirmās četras komandas. Piektās vietas ieguvēja aizvadīs divas pārspēles ar Ziemeļu un Centrālās Amerikas un Karību zonas (CONCACAF) ceturto spēcīgāko komandu.

Argentīnai nākamajā mēnesī atlicis aizvadīt mačus ar Peru un Urugvajas valstsvienībām. «Djego ir pelnījis būt treneris,» piebilda Bilardo. «Tomēr šobrīd viņam jāparāda savs spēks.»

Argentīnas izlase pēdējo reizi Pasaules kausa finālturnīram nekvalificējās 1970. gadā. Bet Maradona Argentīnas izlases galvenā trenera amatu ieņem kopš pagājušā gada oktobra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu