Linda <i>Leen</i> dāvās autogrāfus un izsolīs foto reprodukcijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. septembrī plkst. 18.00 t/p «Alfa» Lindas Leen fani, atbalstītāji un mūzikas baudītāji tiek aicināti uz dziedātājas autogrāfu stundu, kas veltīta viņas pirmā veikala akcijai. Tās laikā izsolīs vienreizēju Lindas Leen foto reprodukciju oriģinālizmērā!

Izsoles rezultāti tiks paziņoti 21. septembrī «Radio SWH» «BB brokastu» ēterā. Vairāksolīšanas likmes ikviens varēs pieteikt Lindas Leen veikalā līdz pat svētdienas vakaram, 20. septembrim!

Par godu Lindas Leen pirmā  DVD «Linda Leen. Koncerts operā» izdošanai tirdzniecības parkā «Alfa» 20. augustā tika atklāts Latvijā pirmais reālais dziedātājas veikals, kura oriģinālo sortimentu līdz šim varēja iegādāties tikai internetā.

Tikai līdz šīs svētdienas vakaram Lindas Leen veikalā ikviens varēs sevi iepriecināt ar interesantu tērpu no dziedātājas nesen atklātās apģērbu kolekcijas, jaunāko albumu «Chameleon», fanu suvenīriem, kā arī pirmo Lindas Leen DVD — «Koncerts operā». Veikals darbosies tikai līdz 20. septembra vakaram blakus t/p «Alfa» informācijas centram.

Pasākuma laikā būs iespēja iegādāties jauno DVD par īpašu cenu un izmantot ekskluzīvu iespēju — saņemt Lindas Leen autogrāfu.

Jaunā DVD «Koncerts operā» prezentācija notika t/p «Alfa» šā gada 20. augustā. Koncerta DVD ieraksts notika pagājušā gada novembrī Latvijas Nacionālajā operā, kad līdzās jaunajām dziesmām no albuma «Chameleon» dziedātāja izpildīja arī hitus no sava debijas albuma «Let`s Go Insane» un džeza klasikas pērles. Šajā unikālajā koncertierakstā kopumā piedalījās 52 mūziķi — to sastāvā grupas «Simply Red» trompetists Kevins Robinsons, Latvijas nacionālā simfoniskā orķestra mūziķi, diriģents Andris Poga, «City Jazz Bigband», Kārlis Lācis un «Sweetwaterz», kā arī Arnis Mednis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu