«Google» prezentē ziņu pārlūkprogrammu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

ASV interneta gigants «Google Inc.» pirmdien prezentēja tiešsaistes ziņu pārlūkošanas programmu «Fast Flip», kurā būs pieejamas ziņas no tādiem lielākajiem medijiem kā BBC, «The New York Times» un «The Washington Post».

«Fast Flip» lietotājiem nodrošinās iespēju ātri pārlūkot ziņu stāstus no «Google» 30 sadarbības partneriem, rakstus apskatot ievērojami ātrāk par laiku, kas nepieciešams, lai ielādētu mājaslapas.

Lietotāji varēs pārlūkot rakstus no tādiem izdevumiem kā «Atlantic», «BusinessWeek», «Cosmopolitan», «Elle», «Marie Claire», «Newsweek» un «Popular Mechanics», kā arī interneta vietnēm «TechCrunch», «Salon» un «Slate».

«Google» arī norādīja, ka reklāmas ienākumi no «Fast Flip» tiks sadalīti starp visiem mediju partneriem.

«Fast Flip» lietotājiem arī nodrošinās iespēju ziņu stāstus pārlūkot pēc tēmas, izdošanas datuma vai pēc to popularitātes.

Programmā tiek attēlota tikai rakstu pirmā lapa, un lietotājiem, kuri vēlēsies iegūt vairāk informācijas, būs jādodas uz ziņu stāsta autora mājaslapu.

Tāpat «Fast Flip» lietotājiem ļaus saturā dalīties ar draugiem vai sociālo komunikāciju vietņu biedriem. Tiks piedāvāta arī programmas versija mobilajiem telefoniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu