Pirmizrāde Latvijā — «Ieņemot Vudstoku»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir 1969. gads. Jaunais interjera dizainers Eliots no Ņujorkas ir spiests doties uz laukiem pie vecākiem, kuri nonākuši finansiālās grūtībās ar savu ģimenes biznesu — moteli «El Monaco». Padzirdējis, ka vietējā pilsētiņa atļāvusi organizēt hipiju mūzikas festivālu, Eliots sazinās ar pasākuma organizatoriem, lai piedāvātu izmantot savu moteli, kam viesi tobrīd ļoti nepieciešami. Viņš arī iepazīstina producentu Maiklu Langu ar savu kaimiņu, kam pieder plaša lauku teritorija.

Pēc trim nedēļām pusmiljons cilvēku ir ceļā uz mazpilsētiņu, un Eliots tiek ierauts notikumos, kas uz visiem laikiem mainīja viņa dzīvi un Amerikas kultūru.

Filma «Ieņemot Vudstoku» iekļauta «ACME Film» kolekcijā «Smart». Tā ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas — vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Tas ir kino acīm, prātam un sirdij.

Lomās: Demetrijs Martins, Dans Foglers, Henrijs Gudmans, Džonatans Grofs u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu