«Rīgas siltums» maznodrošinātajiem dāvinās siltumenerģiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Plūme/LETA

Lai atbalstītu maznodrošinātos rīdziniekus, akciju sabiedrība «Rīgas siltums» nolēmusi ziedot 50 tūkstošus megavatstundu (MWh) siltumenerģijas vairāk nekā 1,5 miljonu latu vērtībā, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Līdzekļus siltumenerģijas kompensēšanai uzņēmums radis no ietaupījumiem, kas radušies samazinot algu fondu.

«Rīgas siltums» cer, ka  plānotais siltumenerģijas ziedojums 1,5 miljonu latu apmērā, kā arī zemie siltumenerģijas tarifi sniegs papildu drošību rīdziniekiem, sagaidot nākamo apkures sezonu, un mazinās satraukumu apmaksāt rēķinus par siltumu.

Ziedojumu iecerēts novirzīt rīdziniekiem ar Rīgas domes Labklājības departamenta starpniecību, kura kompetencē ir vienlīdzīgu kritēriju ievērošana, nosakot atbalsta apmēru maznodrošinātajām personām. Plānots, ka uzņēmuma  ziedojums tiks izlietots 2009./2010. gada apkures sezonas laikā.

Saskaņā ar likumu «Par valsts un pašvaldības finanšu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanu» šādam ziedojumam jāsaņem finanšu ministra un Rīgas Domes atļauja.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu