Gvardiola — Argentīnas izlases galvenais treneris?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Argentīnas pirmās divīzijas futbola klubu prezidenti sākuši kampaņu, lai par valstsvienības galveno treneri dabūtu Spānijas kluba «FC Barcelona» vadītāju Hosepu Gvardiolu, ziņo «goal.com».

Pašreizējais Argentīnas izlases galvenais treneris ir Djego Maradona, taču viņa amata krēsls ir krietni sašūpojies pēc pēdējās spēlēs piedzīvotajām neveiksmēm, kas apdraud Argentīnas futbolistu kvalificēšanos 2010. gada Pasaules kausa izcīņai.

«Projekts Gvardiola 2010» redz Barselonas kluba galveno treneri kā ideālu Argentīnas izlases vadītāju, jo Gvardiola vislabāk zinot, kā atklāt un izmantot uzbrucēja Lionela Messi labākās īpašības.

«Argentīnai ir neapslīpēts dimants — Messi, taču nevienam no futbola ekspertiem nav izdevies izmantot viņa trumpjus pilnībā. Turpretī ar Gvardiolu pie «FC Barcelona» stūres Messi ir uzvarējis trīs turnīros gada laikā,» laikraksts «Marca» citē Argentīnas klubu prezidentu viedokli.

Viņi norāda, ka vēl tikai Serhio Batista spējis atklāt Messi patiesās spējas, jo Batistas vadībā Argentīnas olimpiskā izlase triumfēja 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs. Tomēr klubu prezidenti norāda, ka Batistam pietrūkst kvalifikācijas, lai vadītu nacionālo komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu