Šlēgelmilhs ceturtais Vācijas F-3 čempionāta posma otrajā braucienā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas autosportists Haralds Šlēgelmilhs šodien izcīnīja ceturto vietu Vācijas F-3 čempionāta astotā posma otrajā braucienā.

Šlēgelmilhs, kurš pārstāv «HS Technik» komandu, otro braucienu uzsāka no kvalifikācijas sacensībās izcīnītās sestās vietas, bet Zaksenringas trasē veikto 24 apļu laikā spēja pakāpties par divām pozīcijām, posma uzvarētājam, beļģim Loensam Vanthūram finišā zaudējot 20,568 sekundes.

Jau ziņots, ka pirmajā braucienā, kurš Šlēgelmilham pēc piecu starta vietu soda saņemšanas bija jāuzsāk no desmitās vietas, viņš sestdien izcīnīja trešo vietu.

Latviešu pilots Vācijas F-3 čempionātā atgriezās augusta sākumā notikušajā sestajā posmā, uz kuru viņu uzaicināja «HS Technik» komanda. Šajā posmā Šlēgelmilhs pirmajā braucienā izcīnīja sesto vietu, bet otrajā nokļuva uz goda pjedestāla otrā augstākā pakāpiena.

Septītajā posmā, kas norisinājās leģendārajā Nirburgringas trasē, Latvijas autosportists pirmajā un otrajā braucienā finišēja attiecīgi septītajā un ceturtajā vietā.

Vācijas F-3 čempionāta pēdējais, devītais posms no 16. līdz 18. oktobrim notiks Ošerslēbenes trasē.

Šlēgelmilhs šajā čempionātā startēja jau 2006. gadā, iegūstot trešo vietu absolūtajā vērtējumā, kā arī uzvarot «Trophy» kausa ieskaitē un debitantu vērtējumā. Bet pagājušajā gadā šajā čempionātā startēja latviete Karlīne Štāla.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu