<i>Aisha</i> piedāvā koncertuzvedumu «Dvēselīte»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imants Urtāns

Veikalos nupat nonācis dziedātājas Aishas albums «Dvēselīte», kas jau izpelnījies atzinīgas atsauksmes kā viens no pēdējā laika pārsteidzošākajiem un interesantākajiem latviešu mūzikas ierakstiem. Patiecoties Aishas ģenerālsponsora LMT atbalstam, uz albuma pamata izveidots teatrāls koncertuzvedums, ar ko māksliniece apceļos Latvijas lielākās pilsētas.

Koncertu sērija sāksies 10. oktobrī Valmierā, turpināsies Liepājā (17. oktobrī), Rēzeknē (23. oktobrī) un noslēgsies 6. novembrī Rīgā, «Sapņu fabrikā».

Koncerts notiks divās daļās. Pirmajā gaidāms Valda Lūriņa režisēts koncertuzvedums «Dvēselīte», otrajā — Aishas populārākās dziesmas.

Uzvedumā tiks izmantotas video projekcijas un Imanta Urtāna foto stāsts.

Tērpu māksliniece — Ilze Vītoliņa, scenogrāfs — Ģirts Mucenieks. Gaidāmi arī viesi.

Pēc koncerta būs iespēja iegādāties jauno albumu par īpašām cenām, kā arī saņemt mākslinieces autogrāfu.

Albuma «Dvēselīte» producenti — Kaspars Ansons, Jānis Holšteins un pati dziedātāja. Tajā jaunu dzīvi un skanējumu ieguvušas 11 dziesmas, ko dažādos laikos komponējuši dažādi komponisti, tostarp Mārtiņš Brauns, Imants Kalniņš, Uldis Marhilevičs, Raimonds Pauls un Elga Īgenberga, un ko savulaik izpildījuši tādi mākslinieki kā Aino Bāliņa, Valentīna Butāne, «Menuets», «Remix», «Alva» un «Sīpoli».

Aishas koncertuzveduma «Dvēselīte» turnejas grafiks:

• 10. oktobris — Valmieras Kultūras nams
• 17. oktobris — Liepājas Olimpiskais centrs
• 23. oktobris — Rēzeknes pilsētas kultūras nams
• 6. novembris — Rīga, «Sapņu fabrika»

Biļetes — «Biļešu servisa» un kultūras namu kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu