«Sunny Melody» uzstāsies DJ Uldis Rudaks, Ingus Ulmanis un <i>Amber</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ik trešdienu DJ vakaros mūzikas bārā «Sunny Melody» 20.00 spēlē DJ.

  • Šonedēļ, 14.oktobrī jaunums – Uldis Rudaks! Uldis Rudaks, spēlējot «Sunny Melody», akcentu liks uz kaverversijām. Protams, gadās, kad pazīstamas melodijas svešās rokās kā ar benzīnu aplietas burtiski uzliesmo, bet šis būs cits gadījums. Dziesmas, kas plašāk pazīstamas kā rokmūzikas koncertu un deju zāļu hīti, lieliski skan arī trešdienas mierīgajam vakaram atbilstošākās klusinātās versijās ne pašu oriģinālo izpildītāju, bet citu mūziķu sniegumā. 
  • Piektdien, 16.oktobrī 21.00 «Friday Melody» ietvaros, uzstāsies Ingus Ulmanis. Ingus Ulmanis ir Latvijā iemīļots dziedātājs, komponists, mūzikas producents, televīzijas un radio raidījumu veidotājs un vadītājs, koncertu un dažādu pasākumu režisors un producents. Koncerta programmā būs klausāmas grupas «Lādezers» un komponista Aigara Voitišķa dziesmas. Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis kopā muzicējuši jau vairāk kā 15. gadus tādās grupās kā «Jumprava» un «Lādezers».
  • Savukārt ar šo sestdienu atsākam koncertus arī sestdienās. 17.oktobrī 21:00 «Sunny Weekend» ietvaros koncertu sniegs dziedātāja Amber. Amber ir būtne ar samtainu balsi... Sievišķīgi šarmanta un reizēm mežonīgi draiska kā jūras izskalots dzintars... Viņa ir piedalījusies vairākos veiksmīgos muzikālos projektos – «Tango Sin Quinto», «Viva La Bomba», «La Fleur Dīvu nakts» un 3 gadus bijusi krāšņā muzikālā šova «Cabaret» galvenā soliste. Amber ir ieguvusi 2.vietu internacionālā solistu konkursa «Piecas Zvaigznes» finālā Sočos.

Ieejas maksa – trešdienās 2,99 (pērkot kokteili bezmaksas), piektdien Ls 5, dāvanā degustācijai īpašais vakara kokteilis.

Biļetes varat iegādāties «Biļešu Servisa» kasēs, restorānā «Sunny» vai mūzikas bārā pirms koncerta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu