<i>Aisha</i> saviļņo ar «Dvēselītes» koncertuzvedumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrīcija Kraukle

Ar ievērojamiem panākumiem sākusies Aishas albuma «Dvēselīte» turneja, kas notiek, pateicoties ģenerālsponsora LMT atbalstam. Koncertuzveduma pirmizrādē Valmierā skatītāji nežēloja ovācijas un pēc koncerta steidza iegādāties jauno albumu un saņemt dziedātājas autogrāfu. Šķiet, varam teikt, ka ar «Dvēselīti» Aisha pieteikusi savas radošās personības mēroga maiņu un latviešu populārā mūzika ieguvusi spilgtu un individuālu talantu.

«Esmu aizkustināta līdz sirds dziļumiem,» sacīja Aisha. «Pirms koncerta uztraucos par to, kā publika uzņems jaunās dziesmas, kas ir visai atšķirīgas no mana agrākā repertuāra, taču jau pēc diviem pirmajiem gabaliem zāles sirsnīgā atsaucība ļāva nomierināties un saprast, ka mēs visu darām pareizi. Lieliska sajūta!»

Gandarījums bija abpusējs, un Valmieras publika ar sajūsmu uzņēma gan Aishas jaunās dziesmas koncerta pirmajā daļā, gan pazīstamākos hitus otrajā. Nozīmīgu loma uzvedumā spēlē gan vērienīgas videoprojekcijas, gan Ilzes Vītoliņas darinātie tērpi, gan pavadošās grupas un dejotāju sniegums, kas kopā ar Aishas šarmu to izvērš krāsainā, emocionāli ietilpīgā piedzīvojumā, kura laikā daudzām skatītājām acīs bija asaras.

«Gan mēģinājumos, gan pirmajā koncertā esmu Aishu iepazinis kā spilgtu un ļoti artistisku dziedātāju ar lielām attīstības potencēm. Domāju, Latvijā nav daudz solistu, kas, dziedot jaunu un nebūt ne vienkāršu repertuāru, spēj veikt tik sarežģītus deju soļus un ik dziesmā iejusties atšķirīgā tēlā,» atklāj «Dvēselītes» režisors Valdis Lūriņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu