Latvijas slavenību krūšu uzlabojumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tikko krūšu implanti nosvinējuši savu 47. gadadienu, jo tieši 1962. gadā trīs plastikas ķirurgi radīja pirmos krūšu implantus, par izmēģinājuma objektu izvēloties kucīti Esmeraldu, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Par godu šim notikumam žurnāls izveidoja nelielu apskatu par Latvijā populārām sievietēm, kas nolēmušas pielabot savas dabas dotās formas.

Žurnāls novērojis, ka LNT raidījuma «Zelta drudzis» vadītājas Lienes Zostiņas dekoltē apvidus esot kļuvis daudz izteiksmīgāks. Kolēģi apgalvojot, ka tas esot plastikas ķirurgu «pirksts», taču pati Liene nevēlas šo faktu komentēt. Kad Liene fotografējusies izdevumam «Klubs», atzinusi: viņa nav pret šādām operācijām un nevarot solīt, ka kādreiz ko tādu neizdarīšot pati.

Arī Ladybird, Aisha un Iveta Feldmane esot veikusi krūšu plastisko operāciju, taču viņas nav vēlējušās «Privātajai Dzīvei» sīkāk komentēt šo faktu, sakot, ka tā esot privāta lieta. Tas gan Aishai un Ivetai Feldmanei nav traucējis pozēt kailām, atklājot plastikas ķirurgu veiksmīgo darbu.

Sievišķo formu koriģēšanu ar implantiem žurnālam neslēpj dejotāja Viola Abramova, TV3 seja Maija Rozīte un Anete Sončika.

Viola Abramova krūtis palielinājusi 21 gada vecumā. Par to viņa esot sapņojusi jau no 15 līdz 16 gadu vecuma. Agrākā 65A izmēra vietā nu viņa nēsājot 75–80B izmēra veļu.

Maija Rozīte šo operāciju neuzskata par ko ārkārtēju, jo tā esot normāla prakse. Ir sievietes, kas rūpējas par savu izskatu un īsteno savu vīziju par skaistu vizuālo tēlu.

Aneti Sončiku veikt šo operāciju esot mudinājušas rūpes par izskatu pēc bērna piedzimšanas. Viņa noteikti nav vēlējusies ar to piesaistīt preses uzmanību un atklāj, ka, pirms presē parādījušās viņas fotogrāfijas, viņa nav domājusi, ka operācijas rezultāts esot tik pamanāms.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu